Proprime

Proprime

25.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Testosteron propionaat

Koop Proprime online in Nederland

Testosteron propionaat is de kortste-estered testosteron steroïde. Het is een injecteerbaar verbinding met een lagere snelheid van de release dan-un veresterde testosteron, maar een snellere afgiftesnelheid dan de rest van veresterde testosterones.There zijn een aantal voordelen en nadelen aan de kortwerkende ester. Het grote nadeel is dat gebruikers moeten injecteren Testosteron propionaat minimaal om de andere dag gedurende de cyclus om de juiste resultaten te krijgen. De voordelen zijn echter gemakkelijker bestrijding en het voorkomen van mogelijke bijwerkingen. Ook omdat er minder ester per flesje, er actueler testosteron per injectie, waarbij betere resultaten oplevert.

Bestel Proprime online in Nederland

De propionaat ester Testosteron breidt de halfwaardetijd tot ongeveer 4 en een halve dag.

Biochemie van testosteron propionaat

Testosteron propionaat is gewoon testosteron met de propionaat ester gebonden is het chemische structuur. De ‘propionaat’ is Propionzuur, maar als gebonden testosteron is bekend als een esterbinding (of esterbinding). Propinoic zuur is gebonden aan de 17-beta-hydroxylgroep aan de testosteron structuur. Veresterde anabole steroïden zijn vetoplosbaar en laat langzaam uit de injectieplaats. De belangrijkste reden voor de verhoogde halfwaardetijd en afgiftesnelheid is omdat zodra testosteron propionaat in de bloedbaan, enzymen werken om de binding tussen de ester en testosteron, die een variërende tijd neemt pauze – afhankelijk van de ester wordt gebruikt.

Proprime te koop in Nederland

Op het einde enzymen verwijderen van de ester, en wat overblijft is pure testosteron die gratis is voor haar werkzaamheden in het lichaam te doen. Testosteron alleen zonder ester gebonden aan het heeft een halfwaardetijd van ongeveer 2 tot 4 uur. Wanneer de propionaat ester gebonden is aan het, de halfwaardetijd van testosteron verlengt tot ongeveer 4 en een halve dag.

Testosteron bevordert stikstofretentie in de spier – de meer stikstof de spieren meer eiwitten bevat de manier kan worden opgeslagen, en hoe groter het wordt. Testosteron verhoogt ook het lichaam van IGF-1 niveaus. De belangrijkste rol van IGF-1 is tot groei en metabolisme coördineren. IGF-I is sterk afhankelijk van groeihormoon aanvulling het groei bevorderende activiteit.

Bedoeld gebruik van testosteron propionaat

Steroïde-profiel in Nederland

Testosteron propionaat is enorm gebruikt voor medische behandelingen kort na de release in de jaren 1930. Onder andere werd het gebruikt voor de behandeling van mannelijke androgeen deficiëntie (andropauze of hypogonadisme), behandeling voor seksuele disfunctie, en de behandeling van de menopauze, behandeling voor chronische dysfunctionele uteriene bloeden (menorragie), de behandeling van endometriose. Later op testosteron zou alleen worden gebruikt voor mannelijke patiënten.

X