Rexogin (vial)

Rexogin (vial)

62.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10ml vial (50mg/ml)

Stof

Stanozolol injectie (Winstrol depot)

Koop Rexogin (vial) online in Nederland

Alpha Pharma Rexogin (stanozolol) is een afgeleide van dihydrotestosteron, hoewel haar activiteiten is veel milder dan dit androgeen in de natuur. Het is technisch geclassificeerd als een anabole steroïde, aangetoond dat een iets grotere neiging tot spiergroei dan androgene activiteit in vroege studies vertonen. Terwijl dihydrotestosteron echt alleen voorziet androgene bijwerkingen bij toediening, stanozolol plaats biedt kwaliteit spiergroei.

Rexogin (vial) te koop in Nederland

Toegegeven de anabole eigenschappen van deze stof zijn nog mild in vergelijking met de veel sterkere verbindingen, maar het is nog steeds een betrouwbare bouwer. De werkzaamheid als een anabole kan zelfs vergelijkbaar met Alphabol zijn, maar Rexogin niet voeren met dezelfde tendens voor waterberging.

Structureel Alpha Pharma Rexogin (stanozolol) niet kan omzetten in oestrogeen. Eveneens een anti-oestrogeen is niet nodig bij het gebruik van deze steroïden, gynaecomastie niet zijnde een zorg zelfs bij gevoelige personen. Aangezien oestrogeen is ook de boosdoener met waterberging, in plaats van bulk stanozolol produceert een mager, kwaliteit kijken naar de lichaamsbouw, zonder angst van overtollige onderhuidse vochtretentie. Dit maakt het een gunstige steroïden te gebruiken tijdens het zagen cycli, wanneer water en vet vasthouden zijn een grote zorg. Het is ook erg populair onder de atleten in combinatie kracht / snelheid sporten.

Bestel Rexogin (vial) online in Nederland

Alpha Pharma Rexogin (stanozolol) De gebruikelijke dosering is 50 mg per dag. Het is een goede keuze gecombineerd met andere steroïden, afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor bulk doeleinden, is een sterker androgeen zoals TestoRapid (testosteron propionaat), Alphabol of Oxydrolone gewoonlijk toegevoegd. Hier Rexogin zal evenwicht uit de cyclus een beetje, geeft ons een goede anabole werking met lagere totale oestrogene activiteit dan wanneer het nemen van dergelijke steroïden alleen. Het resultaat moet een aanzienlijke winst in nieuwe spiermassa, met een meer comfortabel niveau van water en vet vasthouden zijn. Voor de wedstrijd en dieten fasen konden we afwisselend combineren Rexogin met een niet-aromatiserende androgeen zoals Parabolin of Mastebolin.

Steroïde-profiel in Nederland

Dergelijke combinaties moeten helpen brengen over de sterk gedefinieerd, harde kijken van gespierdheid zo gewilde onder bodybuilders. Oudere, meer gevoelige personen kan anders Naast verbindingen zoals Alphabolin, Nandrobolin of Boldebolin wanneer willen deze steroïde stapelen. Hier moeten we goede resultaten en minder bijwerkingen zien dan te verwachten met standaard androgeen therapieën.

X