Stan-Max

Stan-Max

34.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen (50mg/ml)

Stof

Stanozolol injectie (Winstrol depot)

Koop Stan-Max online in Nederland

Stan-Max (Stanozolol) is een afgeleide van dihydrotestosteron, chemisch gemodificeerd zodat het hormoon van anabole (weefsel-gebouw) props sterk worden uitgebreid en de androgene actie verminderd.
Stanozolol is de 2e meest brede beoefend orale steroïden, gevolgd in populariteit alleen door Dianabol (methandrostenolone).
lt heeft de voorkeur voor haar macht ligt om spiergroei te verhogen zonder water vast te houden, waardoor het zeer gewaardeerd door de voeding van de bodybuilders en competitieve sporters.

Stan-Max te koop in Nederland

Stanozolol is een gevarieerd soort van dihydrotestosteron.
Deze anabole steroïde niet gearomatiseerd door het lichaam en is niet meetbaar oestrogene. Een anti-oestrogeen is niet nodig met de toepassing van steroïden, zoals gynaecomastie geen bezorgdheid eigenlijk onder zinvol personen moeten zijn.

Steroïde-profiel in Nederland

Hoewel gecategoriseerd als een anabole steroïde, androgene bijwerkingen zijn ook gemeen met deze substance.This misschien incvolve Bouts van de vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei. Anabole / androgene steroïden kan ziek mannelijke kaalheid ook nemen.
Stanozolol een steroïde met tamelijk geringe androgene werking met betrekking tot het weefsel building, waardoor de deur voor sterke androgene bijwerkingen vergelijkbaar boven meer androgene factoren zoals testosteron, methandrostenolon of fluoxymesteron.

Bestel Stan-Max online in Nederland

Verlengde of hoge trassans kunnen bewerkstelligen in leverschade. Als u Lagosa toepassen of een ander soort van de lever te beschermen, zal bijwerking in minimale of geen.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd tijdens het gebruik van Stan Max:

Mensen die lijden aan borstkanker, prostaatkanker, hartfalen, pijn op de borst, zijn heptatic problemen geadviseerd om de arts te raadplegen alvorens in het gebruik van het geneesmiddel. Als u een patiënt met diabetes of een hoog cholesterolgehalte de patiënt wordt geadviseerd om het gebruik van het geneesmiddel te vermijden als het de niveaus hoog kan toenemen. Patiënten die de behandeling lever, nieren behandeling wordt geadviseerd om het gebruik van het geneesmiddel te voorkomen. Mensen met een hyerclacemia dat wordt verhoogd calciumgehalte in het bloed moet bespreken met de arts voordat gebruik en gebruik het alleen als het aan te raden om dit te doen. Als u hart- en vaatziekten of pijn op de borst of een hartaanval dan vermijd het gebruik van de medicatie. Het kan gemakkelijk vermengen met warfain, glimpiride, tolazamide en acetohexamide dus beter overleg met de arts voordat consumptie van de drug.

Dosering:

Stan Max wordt gegeven met een dosering van 40 tot 100 mg per dag gedurende de periode van 6 tot 8 weken bij mannen. Dosering voor vrouwen wordt voorgeschreven als 5 tot 10 mg per dag gedurende een periode van 4 tot 6 weken. Raadpleeg de arts voor het voorschrijven van de dosering als het hangt af van de symptomen van het individu.

Bijwerkingen van Stan Max:

Stan Max verhoogt bijwerkingen, zoals misselijkheid, braken, abnormale haargroei in het gezicht, kleurveranderingen in de huid, ogen, kortademigheid ademhaling, zwelling in de lippen en de tong, maagpijn, hoofdpijn, gebrek aan slaap, vermoeidheid en abnormale menstruatie.

X