Stanoprime

Stanoprime

33.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (50mg/ml)

Stof

Stanozolol injectie (Winstrol depot)

Koop Stanoprime online in Nederland

STANOPRIME door Eminence Labs is een orale steroïde die 10 mg van het hormoon stanozolol bevat. STANOPRIME (Stanozolol), want het is het meest populair genoemd, is een van de meest populaire steroïden in gebruik. Deze drug heeft een zeer lage androgene eigenschappen en een zeer hoge anabole eigenschappen. STANOPRIME (Stanozolol) heeft niet de mogelijkheid om aromatiseert en daardoor worden veroorzaakt geen water zwellen. Dit heeft deze steroïde erg populair bij bodybuilders in het snijden fase van hun opleiding gemaakt. Vanwege het feit dat het nemen van dit product met voedsel absorptie problemen kan veroorzaken, is het raadzaam dat één take STANOPRIME (stanozolol) op een lege maag voor het beste resultaat. Sommige bodybuilders er ook voor kiezen om te splitsen van hun dosering van STANOPRIME (stanozolol) de hele dag in een poging om het bloed zo consistent mogelijk te houden. Gebruikers van STANOPRIME (Stanozolol) melden vaak een goede winst in kracht, vasculariteit, en spierspanning. Mensen melden vaak zeer intense spier “pompen” tijdens het sporten bij het gebruik van deze verbinding. Dit kan worden toegeschreven aan de dynamische eiwitsynthese en stikstofretentie door het gebruik van deze steroïde gebracht. Sommige studies hebben ook aangetoond dat winstrol heeft oestrogeen en progesteron blokkeren vaardigheden, waardoor het een goede keuze voor gebruik met andere steroïden zoals testosteron, Deca of Trenbolone. STANOPRIME (Stanozolol) doet ook een zeer goed werk van het verminderen van de hoeveelheid SHBG in het lichaam, waardoor andere steroïden veel meer overvloedig in hun vrije toestand in het lichaam. Vanwege dit feit, STANOPRIME (Stanozolol) maakt een grote toevoeging aan alle cycli. STANOPRIME (Stanozolol) is een C17-alfa gealkyleerde verbinding, en kan daarom toxisch voor de lever in de tijd. Vanwege dit, is het raadzaam dat bodybuilders het gebruik van deze verbinding proberen om de dosering in een redelijk aanbod en beperken cyclusduur te 10wks houden. Er zijn ook verschillende lever beschermers en detoxifiers beschikbaar die moeten worden overwogen bij het doen van een cyclus van deze steroïden. Door zijn lage androgene activiteit, STANOPRIME (Stanozolol) is een zeer goede keuze voor vrouwen bodybuilders. De mannetjes gebruiken meestal STANOPRIME (Stanozolol) in doseringen van 40-100mgs per dag gedurende een periode van 6-8 weken. 5-10 mg per dag gedurende een periode van 4-6 weken is de normale dosering voor vrouwen.

Stanozolol is de 2e meest brede beoefend orale steroïden, gevolgd in populariteit alleen door Dianabol (methandrostenolone).
lt heeft de voorkeur voor haar macht ligt om spiergroei te verhogen zonder water vast te houden, waardoor het zeer gewaardeerd door de voeding van de bodybuilders en competitieve sporters.

Stanozolol is een gevarieerd soort van dihydrotestosteron.
Deze anabole steroïde niet gearomatiseerd door het lichaam en is niet meetbaar oestrogene. Een anti-oestrogeen is niet nodig met de toepassing van steroïden, zoals gynaecomastie geen bezorgdheid eigenlijk onder zinvol personen moeten zijn.

Stanoprime te koop in Nederland

Hoewel gecategoriseerd als een anabole steroïde, androgene bijwerkingen zijn ook gemeen met deze substance.This misschien incvolve Bouts van de vette huid, acne, en bodyfacial haargroei. Anabole steroïden kan ziek mannelijke kaalheid ook nemen.
Stanozolol een steroïde met tamelijk geringe androgene werking met betrekking tot het weefsel building, waardoor de deur voor sterke androgene bijwerkingen vergelijkbaar boven meer androgene factoren zoals testosteron, methandrostenolon of fluoxymesteron.

Bestel Stanoprime online in Nederland

Verlengde of hoge trassans kunnen bewerkstelligen in leverschade. Als u Lagosa toepassen of een ander soort van de lever te beschermen, zal bijwerking in minimale of geen.

Met behulp van: 20-50 mg / dag

X