Stanover amp

Stanover amp.

49.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 ampullen (50 mg/ml)

Stof

Stanozolol injectie (Winstrol depot)

Koop Stanover amp. online in Nederland

Stanozolol is een anabole steroïde dat een alkylgroep in 17-alpha positie heeft. Dit geneesmiddel is voorzien van een goede biologische beschikbaarheid, zelfs als het oraal wordt gebruikt. De handelsnaam van Stanozolol is Stanover amp. Dit geneesmiddel heeft bijna dezelfde mate van androgene werking testosteron, maar veel krachtiger myotrophic actie. Het is belangrijk om te weten dat Stanover niet kunnen aromatiseert en geeft geen water retentie.

Dit geneesmiddel werd op grote schaal gebruikt om te gaan met gewichtsverlies bij HIV-patiënten. Stanozolol heeft laten zien een aanzienlijke toename van het gewicht, spiermassa en de body mass in deze categorie patiënten. Stanozolol kan ook de synthese van collageen te stimuleren.

Stanover amp. te koop in Nederland

Stanozolol is ook zeer effectief als aanvullend middel bij chemotherapie. Het een positief effect op de lengte van de kanker remissie periode.

Er wordt aangenomen dat de vorm van injecteerbare stanozolol sterker dan mondeling. Echter, het verschil is niet te groot, en bodybuilders kunnen gewenste resultaten te bereiken door het nemen van elke vorm van Stanover. Bodybuilders gebruiken vaak Stanover in een off-season periode. Dit geneesmiddel helpt hen om zowel spierkracht en massa te krijgen.

Alle bodybuilders weten dat de opleiding van hun sterkte kan hen helpen om de spiermassa te vergroten. Echter, deze twee doelstellingen van sporters niet altijd hand in hand gaan. Zo kunnen de steroïde geneesmiddel Halotestin een significante toename sterkte verschaffen, maar het is vrijwel nutteloos in het bevorderen van de massa. Andere anabole drug, Winstrol, heeft dezelfde werking en is niet ontwikkeld voor dit doel.

Bestel Stanover amp. online in Nederland

De dosering van Vermodje Stanover 1ml amp
Stanover wordt meestal gebruikt in snijden cycli. De injecteerbare vorm stanozolol Aanbevolen wordt genomen gemiddelde dagelijkse dosis van 50-100 mg. Meestal is de kuur duurt ongeveer 5-6 weken. U kunt dit geneesmiddel in onze online-winkel te kopen tegen steromarket.com.

Bodybuilders combineren vaak Stanozolol met andere anabole drugs. De keuze van een ander geneesmiddel is afhankelijk van doelen van een sporter. Bijvoorbeeld, voor het opbouwen doeleinden Stanover wordt vaak gecombineerd met testosteron gebaseerde steroïden. De stack met Trenbolone is ook erg populair onder bodybuilders, omdat het mogelijk maakt om goede prestaties samen met vetverbranding te bereiken.

Bijwerkingen van Vermodje Stanover 1ml amp
Helaas hebben enkele gevallen van aanzienlijke schade aan de lever tijdens het gebruik van deze drug gemeld. Als je een aantal ongewone pijn, vermoeidheid, braken, donker gekleurde urine of andere onverwachte symptomen voelt, moet u onmiddellijk contact op met uw arts over hen.

Steroïde-profiel in Nederland

Stanozolol vertoont enkele hepatotoxische eigenschappen, omdat het behoort tot en met 17-alpha-gealkyleerde steroïden. Na het einde van Stanover cyclus, zal een bodybuilder leverenzymen zeker toenemen. Echter, deze bijwerking is omkeerbaar als Stanover bij aanbevolen doseringen wordt genomen.

Sommige allergische reacties zoals zwelling, moeilijke ademhaling of keel afsluiting kan optreden tijdens het gebruik van stanozolol. Soms zijn de volgende bijwerkingen gemeld:

Frequente erecties;
Borstvergroting bij mannelijke sporters;
Veranderingen in de stem;
Hoofdhaar verlies en intens gezichtshaar groei;
Onregelmatige menstruatie;
Clitorale uitbreiding;
Acne;
Slaapproblemen;
Hoofdpijn;
Sommige problemen met libido, etc.

X