Sustanon 350

Sustanon 350

62.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10ml vial (350mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Sustanon 350 online in Nederland

Sustanon 350 injecteerbare anabole steroïde is samengesteld testosteron propionaat, testosteron fenylpropionaat, testosteron isocaproate en testosteron decanoaat. Sustanon  heeft een duidelijke androgene en anabole werking. Sporters gebruiken het om de opbouw van enorme kracht en spiermassa. Sustanon  heeft de eigenschap om effectief te worden pas na één dag en het blijft in het organisme voor 3 -4 weken.
Sustanon 350 vrijgegeven door Dragon Pharma helpen de spieren om te groeien groter, het medicijn verhoogt het aantal rode bloedcellen en uithoudingsvermogen.

Sustanon 350 te koop in Nederland

De steroïde bevordert het vasthouden van water en het is niet geschikt voor de bereiding voor wedstrijden. Sustanon  kunnen worden gestapeld met andere hormonen zoals dianabol, oxymetholone, trenbolon of Winstrol en met anti-oestrogenen, zoals Anastrozole, Proviron, Tamoxifen. In post-cyclus therapie Sustanon  moeten worden gecombineerd met Clomid en HCG voor een periode van 3 weken.

Bestel Sustanon  online in Nederland

Gemiddelde Dosering: mannen – 250-1000 mg per week, vrouwen – 50-100 mg. Beginner moet beginnen met een dosering van 250 -500 mg per week en deze geleidelijk te verhogen. De duur van een cyclus zou 8-20 weken. De bijwerkingen van Sustanon voor mannen gebruiken zijn: gynaecomastie, acne, waterretentie, verlies van libido agressie, mannelijke kaalheid en nog veel meer, terwijl vrouwen kunnen ervaren: hormoon overmaat omvatten stemverlaging, haaruitval en clitoris uitbreiding.

Sustanon 350 Side Effects

Virilization effecten bij vrouwen: hormoon overmaat omvatten stemverlaging, haarverlies of clitoris uitbreiding.Andere bijwerkingen: acne, agressiviteit, seksuele overstimulatie, vette huid, versnelde haaruitval en verminderde productie van eigen hormonen in het lichaam, misselijkheid, geelzucht, verhoogde levertransaminasegehalten, hoofdpijn, stemmingswisselingen en psychische stoornissen.

Sustanon 350 Contra-indicaties / Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor het geneesmiddel, prostaat- of mammacarcinoom, prostaathyperplasie symptomen, nefrose, oedeem, hypercalciëmie, leverfunctiestoornissen, diabetes, hartfalen of coronaire myocardinfarct, atherosclerose bij oudere mannen, zwangerschap en borstvoeding. Adolescenten moeten gebruiken voorzichtigheid tot voortijdige beëindiging van de groei en de puberteit te voorkomen.

Overdosering

Bij acute overdosering toxiciteit is laag. Bij chronische overdosering mogelijk priapisme ontwikkelen.

Sustanon 350 Stapel / Cycle

Cycluslengte: 8-20 weken. Het geneesmiddel kan worden gestapeld met Dianabol , Oxymetholon , Trenbolone ofstanozolol om de dosis van testosteron te verlagen, maar de nodige voordelen behouden. Het kan ook worden gestapeld met anti-oestrogenen zoals anastrozol , Proviroxyl , Tamoximed en Clomed ,Tamoxifen en HCG aan het eind van de cyclus.

 

X