Sustaver vial

Sustaver vial

54.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Sustaver vial te koop online in Nederland

Vermodje Sustaver vial conrains vier esters: testosteron propionaat (30 mg); testosteron fenylpropionaat (60 mg); testosteron isocaproate (60 mg); en testosterondecanoaat (100 mg). De propionaat en fenylpropionaat esters in Sustaver worden snel gebruikt, het vrijgeven van in het verkeer binnen de eerste vier dagen. De resterende esters zijn veel langzamer vrij te geven, actief blijven in het lichaam voor ongeveer twee tot drie weken.

Sustaver vial te koop in Nederland

Vermodje Sustaver is een sterke anabole met een uitgesproken androgene activiteit. Het wordt meestal gebruikt als een bulk drug, een extreem winst in kracht en spiermassa. Helaas is het converteren naar oestrogeen, zoals de aard van testosteron, wordt dit beoordeeld als zijnde injecteerbare iets beter te verdragen dan cypionate of enanthaat. Sommige bodybuilders vinden het nodig om een anti-oestrogeen gebruiken. Tamoxifen en / of Proviron zou passend zijn. Met behulp van Sustaver waterretentie merkbaar moeten zijn, dus dit is zeker niet de ideale medicijn voor de wedstrijd voorbereiding.

Bestel Sustaver vial online in Nederland

In een dosering van 250 mg tot 750 mg per week moeten we zeker dramatische resultaten te zien. In plaats van onnodig grote hoeveelheden, zullen atleten die geïnteresseerd zijn in een snelle grootte en sterkte meestal kiezen om naast een andere verbinding. Goede keuze van Sustaver combinatie met Naposim (20-30 mg per dag), Anadrol (50 mg daags) of Boldever (200-400 mg per week). Dergelijke combinaties leiden tot een geweldige toename van spiermassa en kracht. Anderzijds kan Sustaver beter werken met Trenaver of Stanover (stanozolol) indien de sporter zochten naar een hardere, meer bepaald kijken naar zijn lichaamsbouw.

Steroïde-profiel in Nederland

Vermodje Sustaver vial blijft actief in het lichaam voor maximaal een maand na de laatste injectie werd toegediend. Gaat u bijkomende medicamenteuze behandeling onmiddellijk na de steroïde is stopgezet zal niet erg effectief zijn. In plaats daarvan, HCG of Clomid (clomifeencitraat) / Tamoxifen moet worden uitgesteld twee of drie weken, tot je in de buurt van het punt waar het bloed androgeen niveaus aanzienlijk dalen.

X