Sustaviron-250

Sustaviron-250

36.00 InStock
Fabrikant

BM Pharmaceuticals

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Sustaviron-250 online in Nederland

Hoe werkt het Testosteron werkt?

Testosteron enantat injectie bevat het actieve bestanddeel testosteron enantat, dat een ester van de natuurlijk voorkomende mannelijke hormoon testosteron.

Testosteron is bekend als een androgeen. Het wordt geproduceerd door de testikels en is het belangrijkste hormoon essentieel voor normale groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen en mannelijke geslachtskenmerken.

Sustaviron-250 te koop in Nederland

De natuurlijke productie van testosteron wordt gecontroleerd door een andere set van hormonen genaamd gonadotrofinen, die vrijkomen uit de hypofyse in de hersenen.

Op volwassen leeftijd, testosteron is essentieel voor de productie van sperma, het behoud van libido, erectiele potentie en de werking van de prostaat en andere seksuele organen. Het heeft ook functies in de huid, spieren, skelet, nier, lever, beenmerg en centraal zenuwstelsel.

Lage niveaus van testosteron kan leiden tot verminderde zin in seks, impotentie, onvruchtbaarheid als gevolg van verminderde productie van zaadcellen, verminderde mentale en fysieke activiteit, vermoeidheid en verzwakking van de botten (osteoporose). Testosteron wordt gegeven als vervangingstherapie bij natuurlijke testosteron niveaus dalen te laag, waardoor problemen zoals hierboven.

Bestel Sustaviron-250 online in Nederland

Natuurlijke testosteron langzaam minder wordt met de leeftijd en vallen snel na chirurgische verwijdering van de testikels (bijvoorbeeld bij de behandeling van testiculaire kanker). Zij kunnen ook dalen door verminderde werking van de testikels (hypogonadisme of eunuchoidism) door testiculaire ziekte of door verminderde gonadotrofine productie door de hypofyse als gevolg van hypofyse ziekte.

Testosteronvervanging laat natuurlijke testosteron niveaus terug te keren naar normaal, waardoor de symptomen van het tekort verlichten.

Waar wordt het voor gebruikt?

Testosteron vervangende therapie bij mannen met een lage of geen productie van natuurlijke testosteron (hypogonadisme).

Hoe is het gegeven?

Steroïde-profiel in Nederland

Testosteron enantat injectie is bekend als een depot injectie. Wordt geïnjecteerd in een spier, wanneer een reservoir van geneesmiddel die geleidelijk wordt omgezet in testosteron tijd vormt.
Voor lage testosteronspiegel de injectie wordt in eerste instantie eenmaal gegeven om de twee tot drie weken, en vervolgens om de drie tot zes weken voor de onderhoudsbehandeling. De exacte frequentie zal afhangen van uw individuele testosteronspiegel.

Waarschuwing!

U moet bloedonderzoek om uw bloed niveau van testosteron te meten alvorens te beginnen en regelmatig gedurende de behandeling met dit geneesmiddel te hebben.
Vertel uw arts als u symptomen zoals frequente of aanhoudende erecties, prikkelbaarheid, nervositeit of gewichtstoename na het starten van de behandeling met dit geneesmiddel te ervaren, omdat deze raden je testosterongehalte te hoog zijn en uw dosis mogelijk aangepast moet worden.
Je moet ook regelmatig bloedtesten om uw rode bloedcellen, leverfunctie en prostaat specifiek antigeen (PSA) niveaus te monitoren hebben.
Testosteron kan de groei van de prostaat kanker en goedaardige vergroting van de prostaat te verhogen. Uw arts zal verschillende onderzoeken uit te voeren om ervoor te zorgen dat je prostaatkanker niet voordat u de behandeling start met dit geneesmiddel. Uw arts moet een digitale rectale examen om uw prostaat ten minste eenmaal per jaar te controleren terwijl u ontvangt testosteron vervanging uit te voeren (vaker dan dit als u ouder bent of risicofactoren voor prostaatkanker).

X