Testo-Enan

Testo-Enan amp

42.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testo-Enan amp online in Nederland

Testo-Enan door Maxtreme Pharma is een injecteerbaar steroïde die 250 mg per ml van het hormoon testosteron Enathate bevat. De Enathate ester van Testo-Enan maakt de introductie in langzame en derhalve vereist injecties minder frequent dan ze zouden zijn als een bodybuilder behulp propionaat. Atleten gebruikt Testo-Enan (Testosteron enanthaat) vinden vaak dat een twee keer per week injectieschema, zoals maandag / donderdag zeer voldoende voor het handhaven van constante bloedspiegels van het hormoon. Testo-Enan (Testosteron enanthaat) is de meest voorkomende anabole hormoon dat er en wordt ook beschouwd als de meest elementaire. Als gevolg van deze, bodybuilders vaak beschouwen het als de basis steroïde voor de meeste alle cycli.

Testosteron enanthaat geaccepteerd als de meest gebruikte vorm van testosteron gehele bodybuilders wereldwijd dankzij de krachtige effecten voor de opbouw van spieren en het verbeteren van de sterkte. Het is een langwerkend synthetische versie van natuurlijk hormoon testosteron.

Testosteron Enanthate heeft vergelijkbare effecten op testosteron Cypionate. Beiden zijn een promotor van de toename van het aantal cellen dat meer zuurstof levert veel meer volharding cycli.

Testo-Enan amp te koop in Nederland

Testosteron wordt beschouwd als de basis voor steroïde vooral cycli. Het heeft zowel androgene en anabole effecten op het lichaam; in feite is de meest populaire steroïden te winnen spiermassa en kracht. Daarnaast Testosteron enanthaat heeft de mogelijkheid om de activiteit van katabole hormonen verminderen en bevordert winst in spiermassa effectiever.

Het kan worden gezegd dat het enige verschil tussen Cypionate Enanthate is dat enanthaat meer dan langwerkende testosteroncypionaat. Testosteron Enanthate treedt in werking op testosteronspiegel voor twee of drie weken, hangt af van de conditie van je lichaam.

Bestel Testo-Enan amp online in Nederland

Aan de andere kant Testosteron Enanthate heeft potentieel nadelige effecten op het lichaam als andere Testosteron Cypionate heeft. Deze zijn in veel opzichten gemakkelijk te controleren. Het kan worden gezegd dat de meest voorkomende bijwerkingen zijn gebaseerd op de toename van oestrogeen niveau. Om de oestrogeen gebaseerde bijwerkingen te minimaliseren is het raadzaam om een anti-oestrogeen bovendien gebruiken (bijvoorbeeld tamoxifen, Proviron, Anastrozol).

Steroïde-profiel in Nederland

Naast gebaseerde effecten oestrogeen, Testosteron Enanthate heeft DHT (dihydrotestosteron) gerelateerde effecten, zoals haaruitval, verminderde het aantal zaadcellen, acne, maar minder waarschijnlijk compered aan Testosteron Cypionate.

X