Testo-Enane

Testo-Enane-10

42.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testo-Enane-10 online in Nederland

Testo-Enan-10 is bekend als Delatestryl, testosteron enanthaat, Testoviron-250

Andere alternatieve namen voor Testo-Enan-10 (Testosteron Enanthate): Maxtreme Pharma, Testosteron Enanthate, Testosteron Enanthate, Delatestryl 250mg ampullen, Testo-Enan-10 250mg ampullen.

Al deze zijn verschillende merken van dezelfde werkzame stof – Testosteron Enanthate

Testosteron enanthaat geaccepteerd als de meest gebruikte vorm van testosteron gehele bodybuilders wereldwijd dankzij de krachtige effecten voor de opbouw van spieren en het verbeteren van de sterkte. Het is een langwerkend synthetische versie van natuurlijk hormoon testosteron.

Bestel Testo-Enane-10 online in Nederland

Testosteron Enanthate heeft vergelijkbare effecten op testosteron Cypionate. Beiden zijn een promotor van de toename van het aantal cellen dat meer zuurstof levert veel meer volharding cycli.

Testosteron wordt beschouwd als de basis voor steroïde vooral cycli. Het heeft zowel androgene en anabole effecten op het lichaam; in feite is de meest populaire steroïden te winnen spiermassa en kracht. Daarnaast Testosteron enanthaat heeft de mogelijkheid om de activiteit van katabole hormonen verminderen en bevordert winst in spiermassa effectiever.

Testo-Enane-10 te koop in Nederland

Het kan worden gezegd dat het enige verschil tussen Cypionate Enanthate is dat enanthaat meer dan langwerkende testosteroncypionaat. Testosteron Enanthate treedt in werking op testosteronspiegel voor twee of drie weken, hangt af van de conditie van je lichaam.

Aan de andere kant Testosteron Enanthate heeft potentieel nadelige effecten op het lichaam als andere Testosteron Cypionate heeft. Deze zijn in veel opzichten gemakkelijk te controleren. Het kan worden gezegd dat de meest voorkomende bijwerkingen zijn gebaseerd op de toename van oestrogeen niveau. Om de oestrogeen gebaseerde bijwerkingen te minimaliseren is het raadzaam om een anti-oestrogeen bovendien gebruiken (bijvoorbeeld tamoxifen, Proviron, Anastrozol). Naast gebaseerde effecten oestrogeen, Testosteron Enanthate heeft DHT (dihydrotestosteron) gerelateerde effecten, zoals haaruitval, verminderde het aantal zaadcellen, acne, maar minder waarschijnlijk compered aan Testosteron Cypionate.

INDICATIE

(Testosterone Enanthate Injection) is bestemd voor vervangingstherapie bij aandoeningen geassocieerd met een deficiëntie of afwezigheid van endogene testosteron.

Primaire hypogonadisme (aangeboren of verworven) – testesinsufficiëntie vanwege cryptorchidisme, bilaterale torsie, orchitis, verdwijnen testis syndroom, of orchidectomie.

Hypogonadotropic hypogonadisme (congenitaal of verworven) – Idiopathische gonadotropine of luteïniserend hormoon afgevend hormoon (LHRH) -deficiëntie of hypofyse schade aan tumoren, trauma of straling. (Geschikte bijnierschors en schildklierhormoon vervangingstherapie blijven echter noodzakelijk en in feite voorop.)

Als de bovenstaande omstandigheden zich voordoen voorafgaand aan de puberteit, zal androgeen vervangende therapie nodig zijn tijdens de adolescentie jaren voor de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken. Langdurige androgeen behandeling nodig zal zijn om seksuele kenmerken in deze en andere mannen die een tekort aan testosteron ontwikkelen na de puberteit te handhaven.

Vertraagde puberteit – (Testosterone Enanthate Injection) worden gebruikt om puberteit bij zorgvuldig geselecteerde mannen met duidelijk vertraagde puberteit stimuleren. Deze patiënten hebben meestal een erfelijke patroon van vertraagde puberteit die niet ondergeschikt aan een pathologische aandoening; puberteit zal naar verwachting spontaan optreden bij een relatief late datum. Korte behandeling met conservatieve doses kunnen soms gerechtvaardigd zijn bij deze patiënten als ze niet reageren op psychologische ondersteuning. De mogelijke schadelijke effecten op het bot rijping moet met de patiënt en ouders voorafgaand aan androgeen worden besproken. Een X-ray van de hand en pols om botleeftijd te bepalen moet worden verkregen om de zes maanden de tijd om het effect van de behandeling op de epifyse centra te beoordelen.

X