Testo-Non-10

Testo-Non-10

46.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Testo-Non-10 online in Nederland

Testo Non 10:
Bovendien kunnen verschillende steroïden kan eveneens ernaast worden gebruikt. Het zorgt ervoor dat de spieren ontwikkeling en vet ongeluk. Dus dit steroïde anabole en katabole bovendien stevig. Vanwege de hoge zuurstof spier toelating, kan zelfs inspannende activiteit moeiteloos worden beheerd. Het kan de volle kracht door middel van neuromusculaire transmissie uit te breiden. Gewicht halen door gebruik te maken van deze oplossing is verrassend. Door zijn anabole en katabole oefeningen, het is bijzonder goed gekend tussen spelen mannen verliezen vet uit het lichaam en uitbreiding van de spiergroei opmerkelijk.

Testo-Non-10 te koop in Nederland

Het is echt, niet het grootste deel uit te breiden maar het richten op het uitbreiden van de spieren nummer. Het wezen breiden erytropoëse en wordt gebruikt als een deel van bepaalde kwetsbaarheid. Het wordt gebruikt als een onderdeel van aandoeningen waarbij glycogeen samensmelting nodig. Sporter het gebruik ervan op het seizoen van de exorbitante voorbereiding van de activiteit in het licht van het feit dat het helpt een grote mate vanwege uitgebreid zuurstof spier niveaus.

Bestel Testo-Non-10 online in Nederland

Voorzorgsmaatregelen moeten worden gevolgd tijdens het gebruik van Testo Non 10:
Wanneer een persoon allergisch of gevoelig voor Testo niet 10 of andere combinaties of vermijden van het gebruik van het geneesmiddel of minder gebruiken dosering van het geneesmiddel. Vrouwen die van plan zijn zwanger te raken of zwangere vrouwen moeten het gebruik van Testo Non 10 te vermijden als het kan leiden tot een abortus of het kan de foetus beïnvloeden, zodat beter overleg met de arts voor het gebruik van het geneesmiddel. Borstvoeding moet ook worden vermeden als het door kan geven aan pasgeboren baby’s. Als u gebroken neus of sinus probleem te vermijden van het gebruik van het geneesmiddel.

Steroïde-profiel in Nederland

Dosering:
Testo niet 10 voorzien van een dosering van 250 mg tot 1000mg elke week gedurende 12 tot 52 weken. Met de arts voor het voorschrijven van de dosering zoals het afhankelijk symptomen van het individu.

Bijwerkingen van Testo Non 10:
Niet Testo 10 voert bijwerkingen zoals kaalheid bij mannen, verhoogt de bloeddruk niveau verlaagt libido, gynaecomastie, uitbreiding van de clitoris bij vrouwen en krimpt de testikels bij mannen.

X