Testo-Prop

Testo-Prop

31.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Testosteron propionaat

Koop Testo-Prop online in Nederland

Beschrijving: Testosteron propionaat is een typisch vervaardigd injecteerbare vorm van de basis mannelijke androgeen testosterone.The bijgevoegde propionaat ester zal het tempo waarin testosteron wordt gebracht vanuit de plaats van injectie te vertragen, maar alleen voor een paar dagen. Testosteron propionaat is derhalve relatief veel sneller werkende dan andere testosteron esters zoals cypionate of enanthaat en wil een veel vaker doseringsschema. Door de meeste rekeningen testosteron propionaat is een oudere en rauwer soort van injecteerbare testosteron. Als een injecteerbare testosteron, it `s een effectieve massa-gebouw drug, staat op het ontwikkelen van een snelle winst in zowel de spiermassa en kracht.
Hoe Geleverd: Testosteron propionaat is breed inzetbaar in de humane en veterinaire markten drug. Componeren en dosis kan verschillen per land en producer, maar over het algemeen is 25 mg / ml, 50 mg / ml, of 100 mg / ml van steroïde oplosbaar in olie.

Testo-Prop te koop in Nederland

Gemiddelde dosis: 300-700 milligram per week.
De halfwaardetijd van testosteron propionaat is ongeveer 2 dagen na opname. Side Effects (androgene): Testosteron is de basale mannelijke androgeen, resposible voor het behoud van secundaire mannelijke geslachtskenmerken. Opgewaardeerd niveaus van testosteron zijn lmost waarschijnlijk te verhogen androgene bijwerkingen begrijpen vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei.

Bestel Testo-Prop online in Nederland

Bijwerkingen (oestrogene): Testosteron wordt onmiddellijk gearomatiseerde in het lichaam estradiol (oestrogeen). De aromatase (oestrogeen synthetase) enzym is aansprakelijk voor deze metabole proces van testosteron. Verhoogde oestrogeen punten kunnen bijwerkingen veroorzaken opgegeven vermenigvuldigde het vasthouden van water, het lichaam vet te krijgen, en gynaecomastie. Een anti-oestrogeen zoals Clomid citraat of tamoxifen citraat vereist oestrogene bijwerkingen te voorkomen. Side Effects (Hepatotoxicity): Testosteron `t hepatotoxische effecten veroorzaken; lever toxiciteit is onwaarschijnlijk.

X