Testobase

Testobase

49.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Testosteron schorsing

KARAKTERISTIEKEN in Nederland

Nandrolon Phenylpropionate minder bekende en minder populair Phenylpropionate ester van nandrolon. Het enige verschil tussen nandrolondecanoaat en nandrolon fenylpropionaat is de afgiftesnelheid en half-life. Maar brengt nog meer voordelen, die in het artikel hieronder zal worden besproken.
De belangrijkste reden waarom nandrolon phenylpropionate nooit zo populair geworden als de decanoaat ester door verminderde beschikbaarheid en een kleine hoeveelheid van een stof per milliliter. Ondertussen, nandrolon decanoaat geproduceerd in een hoeveelheid van 200 mg per ml, en de dosering van 400 mg per week moesten twee 1 ml injecties, tweemaal per week.

Bestel Testobase online in Nederland

Nandrolon wordt gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede, wat natuurlijk betekent dat het heel goed voor het verhogen van het aantal rode bloedcellen die zuurstof te leveren aan de spieren. Nandrolon is ook gevoelig voor aromatiseerbare, in ongeveer de helft van het tarief als testosteron.

Nandrolon kan effectief worden gebruikt in volume en definitie cycli. Het heeft anti-inflammatoire capaciteiten en verbetert de aanmaak van collageen, waardoor het bekend om zijn vermogen om blessures van de gewrichten en tendons.Athletes behandelen melden dat het helpt de pijn in de schouders, knieën en ellebogen. Het verbetert ook dramatisch retentie en regeneratie stikstof. Momenteel wordt nandrolon gebruikt vanwege hun positieve eigenschappen in de geneeskunde, bijvoorbeeld bij patiënten met AIDS. Het is aangetoond dat zij niet alleen het gewicht te verhogen, het helpt om het immuunsysteem te stimuleren.

BIJWERKINGEN in Nederland

Nandrolon wordt beschouwd als een zeer veilige steroïde. Nandrolon wordt beschouwd als een zeer veilige steroïde. In feite, in het weefsel door de werking van 5-alfa-reductaseremmers het niet omzetten in dihydrotestosteron (DHT), maar nordihydrotestosteron (Nordh), die minder androgene effect dan dihydrotestosteron (DHT) heeft. Nandrolon is daarom de perfecte keuze voor diegenen die niet willen dat het gebruik van steroïden oorzaak hen om haar te verliezen of lijden aan prostaatproblemen. Terwijl het nemen van finasteride (Propecia) om haaruitval te voorkomen, kan vervelende paradox optreden. Finasteride verhindert de omzetting van nandrolon te norDHT en Deca raakt de haarwortels met volle kracht. Dit chemisch proces helaas niet werken alleen op papier en wordt bevestigd door tientallen onaangenaam verrast sporters.

Testobase te koop in Nederland

Tijdens de normale dosering (200-400 mg) nandrolon aromatiseert slechts in kleine hoeveelheden. Nandrolon fungeert meer als progestageen. Progestageen bijwerkingen zijn bijna identiek aan oestrogene bijwerkingen, waaronder: ernstige onderdrukking van de endogene productie van testosteron, gynaecomastie en veel water vasthouden. Het bleek dat de activiteit van progestagenen nauw verband met de activiteit van oestrogeen in het lichaam. Er zijn een aantal andere bijwerkingen geassocieerd met progestinen, die niet kunnen worden gevonden in een andere anabole steroïden.

DOSERING in Nederland

Nandrolon fenylpropionaat, samen met andere korte ester ontstaat een grote combinatie in cycli korter dan 10 weken. Wekelijkse doses zijn 200 – 600 mg. Om stabiele niveaus van nandrolon fenylpropionaat in het bloed te handhaven, is het raadzaam te nemen om de 2-3 days.It wordt aangeraden om in elke nandrolon cure testosteron wordt gebruikt voor de handhaving van normale fysiologische functies van testosteron. Bij dopingcontrole, nandrolon Phenilpropionate houdt in het lichaam om de helft korter dan de nandrolon decanoaat, d.w.z. 8-9 maanden.

X