Testobolin (ampoules)

Testobolin (ampoules)

51.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testobolin (ampoules) online in Nederland

Testosteron Enanthate is een op olie gebaseerde injecteerbare steroïde, ontworpen om vrij testosteron langzaam uit de injectieplaats (depot). Zodra toegediend, serum concentraties van dit hormoon aanleiding voor meerdere dagen en nog steeds aanzienlijk verhoogd gedurende ongeveer twee weken. Je kunt eigenlijk nemen drie weken voor de werking van deze drug volledig afneemt. Voor medische doeleinden is dit de meest voorgeschreven testosteron regelmatig gebruikt om gevallen van hypogonadisme en andere aandoeningen die verband houden met androgeen-deficiëntie stoornissen. Aangezien patiënten over het algemeen niet zelf toedienen zoals injecties, lang werkende steroïde zoals dit is een zeer positief element. Therapie duidelijk comfortabeler vergelijking met propionaat als een ester, die een programma frequentere toediening vereist. Dit product is ook onderzocht als mogelijke opties mannelijke anticonceptie.

Testobolin (ampoules) te koop in Nederland

Regelmatige injecties effectief verminderen zaadproductie, een toestand die omkeerbaar is wanneer het geneesmiddel wordt teruggetrokken. Echter, met de huidige stigma rond steroïden, is het onwaarschijnlijk dat zo’n idee echt een genomen praktijk.

Testosteron is een krachtige hormoon met name prominente bijwerkingen. Waarvan vele voortkomen uit het feit dat testosteron vertoont een sterke neiging om te zetten in oestrogeen. Daarom kan gerelateerde bijwerkingen een probleem tijdens een cyclus. Om te beginnen, kan het vasthouden van water zeer merkbaar zijn. Dit kan een duidelijk verlies van spierweefsel definitie te produceren, zoals subcutane vloeistoffen beginnen te bouwen. De opslag van overtollig lichaamsvet kan een verdere verlaging van de zichtbaarheid van de spier functies, een ander veel voorkomend probleem met aromatiserende steroïden.

Bestel Testobolin (ampoules) online in Nederland

Het teveel aan oestrogeen niveau tijdens / na je cyclus heeft ook het potentieel leiden tot gynaecomastie. De toevoeging van een extra medicijn, zoals Nolvadex en / of Proviron is dan ook aan te raden voor mensen met een bekende gevoeligheid voor deze bijwerking. Zoals besproken in dit boek, de anti-aromatase Arimidex is een veel betere optie. De kosten van deze drug voor gebruik helaas uitgegroeid tot een wijdverspreide praktijk echter. Gemeend wordt dat het gebruik van een anti-oestrogeen enigszins de anabole werking van de meeste androgeen cycli verlagen (oestrogeen en water gewicht vaak gedacht om kracht en spieren krijgen te vergemakkelijken), zodat men zou willen zien indien deze drugs zijn eigenlijk nodig voor het plegen om te gebruiken. Iets zwelling onder de tepel is een teken dat gynaecomastie ontwikkelt. Als links naar meer uitgesproken zwelling, pijn en de groei van kleine knobbels onder de tepels te ontwikkelen, moet een vorm van direct actie worden ondernomen om het te behandelen (uiteraard stoppen met drugs of voeg hulp).

Omdat het een product van testosteron, zijn alle standaard androgene bijwerkingen ook verwacht. Vette huid, acne, agressiviteit, de groei van het gezicht / lichaamshaar en mannelijke kaalheid zijn allemaal mogelijk. Oudere of meer gevoelige personen kan kiezen om testosteron producten te vermijden en het zoeken naar mildere anabole zoals DecaDurabolin® of evenwicht ® die minder bijwerkingen veroorzaken.

Steroïde-profiel in Nederland

Anderen kunnen ervoor kiezen om de Proscar / Propecia drug, die de omzetting van testosteron in DHT (dihydrotestosteron) zal een minimum te beperken toe te voegen. Met bloedspiegels van deze metaboliet name beperkt, moet de invloed van verwante bijwerkingen worden verminderd. Echter, krachtige geneesmiddelen met een hoog volume, je over het algemeen verwachten dat sterke bijwerkingen oplopen en vaak slechts getolereerd. De meeste atleten echt niet testosterones alles wat oncomfortabel (vooral in het licht van het eindresultaat) vindt, gezien de grote populariteit van dergelijke verbindingen.

Hoewel dit ester actief veel langer meeste atleten voorkeur wekelijks injecteren bloedspiegels meer uniform te houden. De gebruikelijke dosering zou in het gebied van 250 mg – 750 mg (200 mg – 800 mg weerstand USA). Dit niveau is ruim voldoende en moet de gebruiker een snelle versterking van kracht en lichaamsgewicht. Boven dit niveau oestrogene bijwerkingen zal zeker veel meer uitgesproken geworden, het overwinnen van eventuele nieuwe spier mogelijk te winnen.

X