577

Testocyp

51.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron cypionate

EIGENSCHAPPEN in Nederland

Testosteron propionaat is een van de vele variaties van de veresterde testosteron, die tegenwoordig op de markt brengt. Het is een injecteerbare stof met langzame afgifte door de aansluiting van lange enanthaat ester testosteron per molecuul. Deze verandering wijzigt de release en de halfwaardetijd van testosteron. Het verschil van de halfwaardetijd en de afgiftesnelheid van testosteron enanthaat en cypionate is verwaarloosbaar en het verschil slechts 48 uur. Dat is de reden waarom deze twee stoffen zijn gemakkelijk uitwisselbaar. De interesse ligt in het feit dat, vooral bij atleten en bodybuilders VS tesoterona cypionate is populairder dan de etanato hoewel geen van deze gunstiger is dan de andere. Veresterde testosteron niet een zeer korte halfwaardetijd, zodat het gebruik ervan is zeer lastig en onpraktisch.

Testocyp te koop in Nederland

Cypionaat ester verlengt de halveringstijd van testosteron gedurende 12 dagen. Testosteron zelf wordt beschouwd als de meest natuurlijke en veiligere anabole steroïde. Het kan gebruikt worden door iedereen als een natuurlijke testosteron in het lichaam. Is de meest veelzijdige en flexibele in hun beoogde gebruik in behandelingen die gericht zijn op de vaststelling en het volume periode. Testosteron is de bouwsteen van anabole steroïden en is een hormoon van nature door het lichaam. Testosteron wordt afgescheiden door de testikels en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling of het onderhoud van de primaire en secundaire evenwichtige geslachtskenmerken bij mannen – de verdieping van de stem, snelle haargroei (vooral op het gezicht, benen en schaambeen), en het is ook verantwoordelijk voor de productie van sperma voor geslachtelijke voortplanting. Meest anabole steroïden zijn afgeleid van dit hormoon en daarom worden gebruikt om de prestaties te verbeteren en significante winst in kracht en spiermassa. Het gebruik van testosteron wordt geassocieerd met dramatische en bijna permanente winst ten opzichte van spiermassa en spiermassa, sterkte, agressie, uithoudingsvermogen en het vermogen om intensieve training behandelen.

Bestel Testocyp online in Nederland

Dit hormoon is essentieel voor botdichtheid, volume en spierkracht, seksueel verlangen, de verdeling van het lichaamsvet, productie van rode bloedcellen en spermaproductie. Testosteron werkt ook als preventie van osteoporose, en het is belangrijk voor de lichamelijke gezondheid en welzijn. Bovendien, het hormoon is ook nuttig om lineaire groei en bot rijping stimuleren. Reguleert de cognitieve en fysieke energie en onderhouden van spiercellen. Testosteron heeft ook de mogelijkheid om het risico op hart- en vaatziekten. Testosteron wordt beschouwd letterlijk de oorspronkelijke anabole steroïden die zich in alle mensen en de meeste diersoorten. Daarom wordt testosteron beschouwd als de veiligste anabole steroïden. Het lichaam van elk individu reeds gewend aan het effect van testosteron.

BIJWERKINGEN in Nederland

Testosteroncypionaat is onderworpen aan de werking van het aromatase-enzym in het lichaam, waardoor de bijwerkingen zijn de bijwerkingen van oestrogeen. Aromatisatie rate is direct gerelateerd aan de hoeveelheid van de stof die wordt gebruikt, en met toenemende doses aromatisering is groter. Oestrogene bijwerkingen zijn veel water vasthouden en zwelling, hoge bloeddruk (bijvoorbeeld als gevolg van het vasthouden van water in het lichaam), en versnelde vet afzetting gynaecomastie. Bijwerkingen van oestrogeen kan verminderd of geheel vermeden worden door aromataseremmers of SERM (selectieve modulatoren van oestrogeenreceptoren).

Steroïde-profiel in Nederland

Onder de androgene bijwerkingen omvatten verhoogde afscheiding van sebum (vette huid), acne (in termen van verhoogde afscheiding van sebum) haargroei en het verhoogde risico van het induceren van mannelijke kaalheid (MPB) bij mensen met aanleg genética.Los anabole / androgene steroïden kan schadelijke effecten op cholesterolgehalte sangre.Esto omvat een neiging naar lagere HDL (goed)) Alle anabole steroïden hebben het vermogen om te onderdrukken of afsluiten natuurlijke endogene productie van testosteron in het lichaam, en Sustanon 250 is geen excepción.Después het einde van de cyclus, is het raadzaam om een PCT (post cyclus therapie) voldoende te gebruiken.

DOSERING in Nederland

Beginners dosis testosteron enanthaat wordt aanbevolen in het bereik van 300-500 mg per week. Zelfs bij de laagste dosis van de stof zorgt voor een dramatische verbetering voor beginners, voor de sterkte van de aankondiging van de figuur, op voorwaarde dat de voeding en training goed zijn aangepast en aangescherpt. Downstreamgebruikers testosteroncypionaat gedoseerd in het bereik van 500-700 mg per week. Gevorderde gebruikers gebruiken hoeveelheid in het traject van 700 – 1000 mg per week. Om stabiele plasma testosteron op peil te houden, raden wij u aan testosteroncypionaat minstens 2 keer per week op regelmatige tijdstippen. TESTEX PRO-250 is aantoonbaar in urine voor 120 dagen.

X