Testomix

Testomix

39.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Testomix online in Nederland

Werkzame stoffen: testosteron propionate 30 mg; testosteron fenylpropionaat 60 mg; testosteron isocaproate 60mg; testosterondecanoaat 100 mg
Het mengsel van de testosteron (30 mg propionaat, phenylpropionate 60mg, 60mg isocaproate, 100mg decanoaat) zijn time-released op een onmiddellijk effect te bieden, terwijl nog steeds actief blijven in het lichaam voor maximaal een maand. Net als bij andere testosteron, Sustanon is een androgene steroïden met een uitgesproken anabole werking. Daarom atleten vaak gebruikt Sustanon op massa en grootte te zetten terwijl het verhogen van kracht. Echter, in tegenstelling tot andere verbindingen, zoals testosteron en Cypionate Enanthate, het gebruik van Sustanon leidt tot minder waterretentie en oestrogene bijwerkingen.

Testomix te koop in Nederland

Deze eigenschap is zeer gunstig voor bodybuilders die last hebben van gynaecomastie toch de krachtige anabole werking van een injecteerbare testosteron te zoeken. De afname van het vasthouden van water maakt ook Sustanon een wenselijke steroïde voor bodybuilders en atleten geïnteresseerd in het snijden of het bouwen van een solide basis van kwaliteit massa. Doseringen van Sustanon variëren van 250 mg eenmaal per twee weken, tot 2000 mg of meer per week. Deze doseringen lijken de extremen zijn. Een gebruikelijke dosering zal variëren van 250 mg tot 1000 mg per week. Hoewel Sustanon actief tot een maand blijft, injecties moeten worden ten minste eenmaal per week genomen om testosteron niveaus stabiel te houden. Een steroïde beginner kan verwachten om ongeveer 20 pond binnen een paar maanden te krijgen met behulp van slechts 250-500 mg Sustanon per week. Sustanon is een redelijk veilige steroïde, maar in hoge doseringen, kunnen sommige atleten bijwerkingen als gevolg van een verhoogde oestrogeen niveau. Bij doseringen van meer dan 1000 mg per week, is het waarschijnlijk verstandig om een anti-oestrogeen zoals Nolvadex of Proviron.

Bestel Testomix online in Nederland

Het gebruik van Sustanon zal onderdrukken natuurlijke testosteron productie, zodat het gebruik van HCG of Clomid geval aan het einde van een cyclus kan zijn. Sustanon 250 is een goede uitvalsbasis steroïden te gebruiken in een stapel. Atleten geïnteresseerd in snelle winsten grootte en kracht vinden dat Sustanon stapels zeer goed met orals zoals Anadrol en Dianabol. Aan de andere kant, Sustanon stacks ook goed met Parabolan, Masteron, en Winstrol voor sporters op zoek naar de harde, geripte look.

X