Testopin-100

Testopin-100

22.00 InStock
Fabrikant

BM Pharmaceuticals

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Testosteron propionaat

Koop Testopin-100 online in Nederland

TESTOPIN-100 (testosteron propinoate), na testosteron cypionate en enanthate, is de derde injecteerbare testosteron ester dat moet in detail worden beschreven. Logisch omdat in tegenstelling tot cypionate en enanthate, die beide veel gebruikt en goed verspreid in Europa, is proprionate weinig opgemerkt door de meeste athlets. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien wat ongewoon maar bij het bekijken van deze stof nader zijn er verschillende redenen die duidelijk worden. TESTOPIN-100 (testosteron propinoate) wordt gebruikt op zo weinig gelegenheden in gewichtheffen, powerlifting, bodybuilding en niet omdat het niet effectief is. Integendeel, de meeste weten niet over propionaat en de toepassing ervan potentieel.

Testopin-100 te koop in Nederland

Men handelt naar het motto ‘wat je niet weet kan geen kwaad je “en” Als anderen niet te gebruiken, het kan niet goed zijn. ” We willen niet zo ver gaan en bellen propionaat de meest effectieve testosteron ester; In bepaalde toepassingen is superieur aan enanthate, cypionate, en ook omdat het undecanoaat eigenschappen die de gemeenschappelijke testosterones niet hebben.
Het belangrijkste verschil tussen propionaat, cypionate en enanthate is van de duur van effect. In tegenstelling tot de langwerkende enanthaat en cypionate depot steroïden, propionaat heeft een duidelijk lagere duur van het effect. Testosteron proprionate heeft een duur van het effect van 1 tot 2 dagen. Propionaat is slechts een snel effectieve testosteron dat vaker moet worden geïnjecteerd.

Bestel Testopin-100 online in Nederland

Op basis van de zeer androgene werking, propionaat en enanthaat en cypionate is zeer geschikt voor de opbouw van kracht en spiermassa. Een opvallend verschil is echter dat de atleet “tekent” duidelijk minder water met propionaat en zichtbaar lager is het vasthouden van water optreedt. Omdat propionaat is snel effectieve, vaak na één of twee dagen, de atleet ervaringen een stijging van zijn opleiding energie, een betere pomp, een verhoogde eetlust en een lichte kracht winnen. Als een eerste dosis meeste sporters de voorkeur aan een 50-100 mg injectie. Degenen die niet kunnen wachten tot het depot steroïden van kracht worden injecteren 250 mg van testosteron enanthate en 50 mg TESTOPIN-100 (testosteron propinoate) aan het begin van de behandeling. Na twee dagen, wanneer het effect van de propionaten afneemt, nog eens 50 mg ampul wordt geïnjecteerd. Twee dagen daarna, de verhoogde testosteronspiegel veroorzaakt door propionaat begint te dalen. Tegen die tijd zou het effect van de enanthates in het lichaam aanwezig zijn, zou geen verdere propionaat injecties nodig zijn. Aldus de atleet snel bereikt en handhaaft een hoge testosteronspiegel gedurende langere tijd als gevolg van het depot testo. Dit, bijvoorbeeld, is belangrijk voor atleten die met anadrol 50 in de zes weken behandeling een aantal ponden hebben opgedaan en wil nu graag over te schakelen op testosteron. Aangezien Anadrol 50 begint de “verdeling” kort na gebruik van de verbinding wordt gestaakt, snel en verhoogde testosteron niveau wenselijk.

Steroïde-profiel in Nederland

Vrouwen vooral als propionaat omdat, wanneer juist toegepast, kan androgene-veroorzaakt bijwerkingen gemakkelijker worden vermeden. De truc is om de intervallen tussen de verschillende injecties te verhogen, zodat het testosteron-niveau kan weer vallen en dus is er een accumulatie van androgenen in het vrouwelijk organisme. Vrouwen nemen dus propionaat slechts om de 5-7 dagen en opmerkelijke resultaten te verkrijgen met het. De androgene werking is opgenomen in de propionaat kunt beter regeneratie zonder virilization symptomen voor hard-opleiding van vrouwen. De dosering is gewoonlijk 25-50 mg / injectie. Hogere doseringen en hogere frequentie van inname zou zeker nog betere resultaten te laten zien, maar worden niet aanbevolen voor vrouwen. De duur van de inname niet overschrijden 8-10 weken en kan worden aangevuld door middel van milde en meestal anabole steroïden zoals bijvoorbeeld Primobolan, Durabolin en Anadur teneinde de synthese van eiwitten te bevorderen. Mannen die niet de inname van testosteron of de mogelijke bijwerkingen vrezen moeten doorgaan en geef propionaat een keer te proberen. De bijwerkingen van propionaat zijn meestal minder frequent en minder uitgesproken. De reden is dat de wekelijkse dosis van propionaat is meestal veel lager dan bij depot testosteron. Een dagelijkse injectie van 50 mg neer op een wekelijkse dosis van 350 mg terwijl verscheidene depot injecties gemakkelijk de milligram inhoud van testosteron te lanceren in de vier-cijfer bereik. Vergeleken met enanthaat en cypionate, propionaat is ook een milder stof en dus beter getolereerd in het lichaam. Degenen die zijn ervan overtuigd dat ze nodig hebben testosteron dagelijkse injecties moeten overwegen om propionaat. De sleutel tot succes met propionaat ligt in de regelmatige inname van relatief kleine hoeveelheden, (50-100 mg elke 1-2 dagen).

X