Testorapid

Testorapid (ampoules)

39.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Testosteron propionaat

Koop Testorapid (ampoules) online in Nederland

Testosteron propionaat is een verbinding met injecteerbare testosteron gemeenschappelijke olie. Propionaat ester toegevoegd zal vertragen, waarin de steroïde is vrijgelaten uit de injectieplaats, maar slechts voor een paar dagen. Daarom testosteron propionaat is relatief veel sneller dan andere testosteron esters zoals cypionate of enanthaat en vergt veel tijd frequente dosering. Terwijl cypionate en enanthate worden geïnjecteerd op een wekelijkse basis, propionaat algemeen toegediend (minstens) elke derde dag. Figuur 1 illustreert kenmerkende afgiftepatroon na injectie. Zoals u kunt zien, niveaus piek en beginnen snel afneemt met dit testosteron ester.

Testorapid (ampoules) te koop in Nederland

Dit geneesmiddel nog ongemakkelijk om te gebruiken, kan de propionaat ester zeer irriterend voor de plaats van injectie. In feite zijn veel gevoelige personen ervoor kiezen om uit de buurt van deze steroïde volledig hun lichaam reageren met een uitgesproken pijn en lichte koorts die enkele dagen kan duren blijven. Zelfs milde pijn ervaren door de meeste gebruikers kunnen zeer ongemakkelijk zijn, vooral als meerdere injecties Farmacokinetische testosteron propionaat taken wekelijks. De “standaard” esters zoals enanto en cypionate, die duidelijk gemakkelijker te gebruiken zijn, zijn daarom veel meer populair onder de atleten. Degenen die niet de moeite met frequente injecties zal dat propionaat vinden is nogal een effectieve steroïde. Het is natuurlijk een krachtige massa drug, geschikt voor het produceren snelle winsten in omvang en sterkte. Terwijl de accumulatie van oestrogeen en DHT (dihydrotestosteron) zal worden versterkt, zo typische bijwerkingen van testosteron verwacht.

Bestel Testorapid (ampoules) online in Nederland

Sommigen beschouwen propionaat ester testosteron zachter, en de gewenste vorm van dit hormoon voor fasen van diëten / snijden training. Sommigen zullen zo ver gaan om te zeggen dat propionaat zal het lichaam verharden, terwijl het geven van de gebruiker minder water en vet vasthouden van een typisch verwacht om te zien met een testosteron. Realistisch is dit echter onzin. De ester wordt verwijderd voordat testosteron is actief in het lichaam, en evenzo kan de ester niet de activiteit van de ouder steroïde wordt gewijzigd in, maar vertraagt alleen hun afgifte.

Steroïde-profiel in Nederland

We kunnen zeggen dat propionaat kan het favoriete testosteron onder vrouwelijke bodybuilders (voor degenen die aandringen op testosteron gebruik!), Zoals bloedspiegels zijn gemakkelijker te bedienen met het in vergelijking met andere esters. Als virilization symptomen ontwikkelen, wil je niet de weken die nodig zijn voor testosteron concentraties daling te wachten na een injectie van enanthate bijvoorbeeld.

X