Testosteron Enanthate

Testosteron Enanthate

48.00 InStock
Fabrikant

British Dragon

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testosteron Enanthate online in Nederland

Testosteron Enanthate is een injecteerbaar steroïde die wordt beschouwd als een van de meest fundamentele voor atleten en bodybuilders over de hele wereld. Het is een lange-estered verbinding met een hoge anabole en androgene eigenschappen en biedt spectaculaire winst in spiermassa, lichaam kracht, uithoudingsvermogen en prestaties, seksuele drive en libido. Het verbetert de niveaus van rode bloedcellen stimuleert de stijging stikstofretentie in de spier. Deze verbinding heeft de mogelijkheid om uw zuurverdiende spieren te beschermen tegen de katabole glucocorticoid hormonen, waardoor hun vermogen om een bericht te sturen naar de spiercellen opgeslagen eiwitten vrij te remmen. Het actieve leven van Testosteron Enanthate is ongeveer 5-8 dagen.

Testosteron Enanthate te koop in Nederland

De gemiddelde dosering van de verbinding van 250-800 mg per week voor mannen en het is niet helemaal aanbevolen voor vrouwen. Testosteron Enanthate 250 wordt meestal vol met anabole steroïden Anavar, Clenbuterol, Anabol, Deca Durabolin, Boldenon en Primobolan tijdens cycli en met anti-oestrogenen verbindingen zoals Clomid, Arimidex, Nolvadex of tijdens post cyclus therapie.

Bestel Testosteron Enanthate online in Nederland

Een gemiddelde testosteron enanthate cyclus duurt ongeveer 10 weken. De belangrijkste bijwerkingen na gebruik van Testosteron enanthaat zijn: verhoogde serum cholesterol, onregelmatige menstruatie, pijnlijke erectie, braken, misselijkheid, acne, verhoogde bloeddruk, stemmingswisselingen en agressiviteit, evenals een sterke masculinisering effecten bij vrouwen.

Testosteron Enanthate – Klinische Farmacologie

Endogene androgenen zijn verantwoordelijk voor de normale groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen en voor het onderhoud van secundaire geslachtskenmerken. Deze effecten omvatten de groei en rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum; ontwikkeling van mannelijke verdeling van haar, zoals baard, schaamhaar, borst en okselhaar; larynx uitbreiding; verdikking van de stembanden; veranderingen in lichaamsmusculatuur; en vetverdeling.

Androgenen ook retentie van stikstof, natrium, kalium en fosfor veroorzaken en verminderde urinaire excretie van calcium. Androgenen is gemeld dat eiwit anabolisme te verhogen en eiwitafbraak te verminderen. Stikstofbalans wordt verbeterd alleen als er voldoende inname van calorieën en eiwitten.

Androgenen zijn verantwoordelijk voor de groeispurt van de adolescentie en voor de uiteindelijke beëindiging van de lineaire groei die over door fusie van de epifysaire centra wordt gebracht. Bij kinderen, exogene androgenen versnellen lineaire groei tarieven, maar mogelijk een onevenredig grote vooruitgang in botleeftijd veroorzaken. Gebruik gedurende lange perioden kan resulteren in een fusie van de epifysaire centra en beëindiging van het groeiproces. Androgenen is gemeld dat de productie van rode bloedcellen te stimuleren door verbetering van de productie van erythropoietic stimulerende factor.

Tijdens exogene toediening van androgenen, wordt endogene testosteron vrijkomen geremd door de remming van hypofyse luteïniserend hormoon (LH). Bij hoge doses exogene androgenen kunnen spermatogenese eveneens worden onderdrukt door middel van remming van hypofyse follikel stimulerend hormoon (FSH).

X