Testover E amp

Testover E amp.

52.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testover E amp. online in Nederland

Vermodje Testover E amp (Testosteron Enanthate), zoals Testover C is de beste keuze voor bulk fasen. Zodra toegediend, serum concentraties van dit hormoon stijgt gedurende enkele dagen, en nog steeds aanzienlijk verhoogd gedurende ongeveer twee weken. Het kan zelfs duren drie weken voor de werking van dit geneesmiddel volledig te verminderen. Testover E is het meest elementaire anabole steroïden in de bodybuilding. Het is zowel androgene en anabole. Gebruikers van Testover E steroïde zal merken een dramatische winst in spiermassa en kracht, evenals een algeheel gevoel van welzijn en verhoogt libido en sex-drive.

Testover E amp. te koop in Nederland

Vermodje Testover E (Testosteron Enanthate) net als elke andere testosteron kan omzetten in oestrogeen. Voor meer gevoelige personen kunnen de bijwerkingen dus een probleem tijdens een cyclus worden. Het teveel aan oestrogeen niveau tijdens uw cyclus kan gynaecomastie en het vasthouden van water veroorzaken. Het toevoegen van een bijkomende drug zoals Nolvadex en / of Proviron is dan ook aan te raden voor mensen met een bekende gevoeligheid voor deze bijwerkingen.

Testover E (Testosteron enanthaat) gebruikt snel stilgelegd natuurlijke productie van het hormoon van het lichaam, waardoor een goede PCT bovenaanzicht essentieel voor het herstel van natuurlijke functie van het lichaam en het onderhoud krijgt zo goed mogelijk na gebruik van de steroïde is stopgezet. Aan het einde van cyclus, bodybuilders vaak kiezen voor een combinatie van Clomid, Tamoxifen, en HCG te gebruiken voor een periode van 3-4wks om hypofyse en de testes werking snel en effectief te herstellen.

Vrouw bodybuilders gebruiken vaak Testover E (Testosteron Enanthate) naar massa op te bouwen, hoewel het natuurlijk de dosering is aanzienlijk minder dan wat de mannen zou gebruiken als gevolg van de mogelijkheid van masculizing bijwerkingen.

De mannelijke bodybuilder dosering van Testover E (Testosteron Enanthate) zouden in het algemeen in 500-1250mg per week bereik en de duur van de cyclus zou zijn 8-20 weken, uiteraard afhankelijk van de doelstellingen van de atleet. Vrouwen meestal zien gewenste resultaten van doses van 50-100mgs per week.

Steroïde-profiel in Nederland

Vermodje Testover E (Testosteron Enanthate) gebruikelijke dosering zou in het bereik van 250 mg-750 mg per week. Dit niveau is ruim voldoende en moet de gebruiker een snelle versterking van kracht en lichaamsgewicht. Bodybuilders die op zoek naar een grotere bulk kan een mondelinge steroïden toe te voegen, zoals Anapolon (Oxymetholone) of Naposim (Methandienone), combinaties die een dramatische spiergroei geeft. Als de atleet wil een testosteron gebruiken nog een niveau van kwaliteit en definitie tot de lichaamsbouw te behouden, kan een injecteerbare anabole zoals Decaver of Boldever blijken te zijn een betere keuze.

X