Testover E vial

Testover E vial.

52.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testover E vial. online in Nederland

Vermodje Testover E vial (Testosteron Enanthate), zoals Testover C is de beste keuze voor bulk fasen. Zodra toegediend, serum concentraties van dit hormoon stijgt gedurende enkele dagen, en nog steeds aanzienlijk verhoogd gedurende ongeveer twee weken. Het kan zelfs duren drie weken voor de werking van dit geneesmiddel volledig te verminderen. Testover E is het meest elementaire anabole steroïden in de bodybuilding. Het is zowel androgene en anabole. Gebruikers van Testover E steroïde zal merken een dramatische winst in spiermassa en kracht, evenals een algeheel gevoel van welzijn en verhoogt libido en sex-drive.

Gebruik en Dosering

Over het algemeen 250-1000 mg per week wordt aanbevolen als u niet zijn gevorderd bodybuilder. De dosering veranderingen tussen 250-1000 mg op basis van uw gewicht en de geschiedenis van gebruik van steroïden. Je moet de dosering te verhogen voor elke cyclus. Bijvoorbeeld, als u 400 mg / week in uw 1e cyclus te injecteren, moet het 500 of meer dan voor uw 2e cyclus. En de duur van het gebruik van het geneesmiddel is 8-16 weken. Maar meestal wordt er de voorkeur 10 weken. Testosteron enanthaat kan worden gecombineerd met nandrolondecanoaat, boldenone, Primobolan en dianabol.Other impornant punt, je moet precies tamoxifen en clomifeen te nemen voor post-cyclus therapie om bijwerkingen van die geneesmiddelen te voorkomen.

Bijwerkingen

• Water afstotend
• stijgingspercentage van de haargroei, bloeddruk, agressiviteit
• Gynocomastia
• Levertoxiciteit
• Acne

Testover E vial. te koop in Nederland

Vermodje Testover E vial (Testosteron Enanthate) net als elke andere testosteron kan omzetten in oestrogeen. Voor meer gevoelige personen kunnen de bijwerkingen dus een probleem tijdens een cyclus worden. Het teveel aan oestrogeen niveau tijdens uw cyclus kan gynaecomastie en het vasthouden van water veroorzaken. Het toevoegen van een bijkomende drug zoals Nolvadex en / of Proviron is dan ook aan te raden voor mensen met een bekende gevoeligheid voor deze bijwerkingen.

Bestel Testover E vial. online in Nederland

Vermodje Testover E vial (Testosteron Enanthate) gebruikelijke dosering zou in het bereik van 250 mg-750 mg per week. Dit niveau is ruim voldoende en moet de gebruiker een snelle versterking van kracht en lichaamsgewicht. Bodybuilders die op zoek naar een grotere bulk kan een mondelinge steroïden toe te voegen, zoals Anapolon (Oxymetholone) of Naposim (Methandienone), combinaties die een dramatische spiergroei geeft. Als de atleet wil een testosteron gebruiken nog een niveau van kwaliteit en definitie tot de lichaamsbouw te behouden, kan een injecteerbare anabole zoals Decaver of Boldever blijken te zijn een betere keuze.

X