Testoviron-250

Testoviron-250

39.00 InStock
Fabrikant

BM Pharmaceuticals

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Testoviron-250 online in Nederland

Testoviron Depot is een injecteerbaar anabole steroïden die een ester van natuurlijke testosteron (Testosteron Enanthate) vertegenwoordigt. Het is een van de meest algemene en meest essentiële anabole steroïden, in vrijwel elke steroïde cyclus. Testoviron Depot is zowel anabole en androgene en biedt dramatische winst in spiermassa, lichamelijke kracht en prestaties en seksuele drift. Het is ook efficiënt in het bevorderen van maximale vetverbranding en het stimuleren van het herstel van blessures en trainingen. Testoviron Depot verhoogt stikstof retentie en het gebruik ervan wordt in verband gebracht met een verhoogde zuurstof draagkracht. Door de halfwaardetijd die 4-5 dagen worden injecties meestal twee maal per week toegediend.

Testoviron-250 te koop in Nederland

De aanbevolen dosis van Testoviron Depot is 250-1000 mg per week voor mannen en 50-75 mg per week voor vrouwen. Het wordt meestal vol met anabole steroïden Anavar, Dianabol, Deca Durabolin, Clenbuterol, Equipoise en Primobolan. De gemiddelde cyclus van testosteron enanthaat cyclus 6-12 weken, maar het hangt af van de combinatie en variatie van spier enhancement cycli waarin testosteron enanthaat worden gestapeld met andere verbindingen.

Steroïde-profiel in Nederland

Als onderdeel van Post Cycle Therapy zoals anti-oestrogenen zoals Clomid, Arimidex, Nolvadex of in geval van overschrijding oestrogeen vorming kan noodzakelijk zijn. achteracne, verhoogde bloeddruk en agressiviteit: Testoviron Depot kan een reeks bijwerkingen verhoogd serumcholesterol, onregelmatige menstruatie, pijnlijke erectie, braken, misselijkheid en viriliserende veroorzaken. Het is relatief toxisch voor de lever, wanneer genomen in extreem hoge doseringen.

Geschiedenis:

Testosteron enanthate (USAN, BAN) (merknamen Delatestryl, Testostroval, Testro LA, Andro LA, Durathate, Everone, Testrin, Andropository) of testosteron heptanoaat, is een androgeen en anabole steroïden en testosteron ester. Naast testosteroncypionaat en testosteron propionaat, is een van de meest gebruikte testosteronesters. Testosteron enanthaat werd geïntroduceerd in 1952. toegediend via intramusculaire injectie, is de meest gebruikte vorm van testosteron in androgeenvervangingstherapie.

Testosteron enanthaat heeft een halfwaardetijd van 4,5 dagen en een gemiddelde verblijftijd van 8,5 dagen bij gebruik als depot intramusculaire injectie. Het vereist frequente toediening van ongeveer een keer per week, en grote schommelingen in testosteron resultaat met het, met niveaus in eerste instantie wordt verhoogd en suprafysiologische.

 

X