Tren-Max-1

Tren-Max-1

85.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen/doos (75mg/ml)

Stof

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate

Koop Tren-Max-1 online in Nederland

Tren-Max-1 is geïndiceerd voor de behandeling van ernstige spierdystrofie en ernstige niet-verwante gespierd afbraak evenals acute groeistoornis.

Een derivaat van 19-Nortestosteron, TREN-Max-1 niet-aromatiserende. Veel mensen die het gebruiken als dat het produceert dramatische hardheid en sterkte toeneemt in een korte periode van tijd. Tren-Max-1 wordt vaak geassocieerd met Finajet. Finejet is een veterinaire steroïden en bevat Trenbolonacetaat die zeer snel handelen. Tren-Max-1, bevat echter trenbolon hexahydrobenzylcarbonate. Deze ester maakt Tren-Max-1 (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate) langdurig (tot twee weken of meer) en een betere optie voor menselijk gebruik.

Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate heeft geen oestrogene werking en het is vijf keer sterker dan testosteron als zowel een anabole en androgene. Een ander groot kenmerk van Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate is dat het bindt vrij wil om de androgene receptoren, die de groei van de spiercellen te bevorderen en het verbranden van vetcellen. Bovendien Tren-Max-1 bindt ook aan de glucocoticoid receptoren. Glucocorticoïd hormonen zijn wat vertellen de spieren om eiwit (katabolisme) vrij te geven. Wanneer  bindt aan de glucocotoid receptoren, het eigenlijk vermindert catabolisme (een goede zaak). Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate wordt ook beschouwd als een voedingsstof verdeelmiddel. Wat dit betekent is dat het de mogelijkheid om meer voedsel om te zetten in spieren en minder in vet.

Dit product heeft geen oestrogene activiteit en nog meer anabole en androgene werking dan testosteron. Vooral het is een vetverbrander en is een van de meest populaire als een pre-contest drug onder bodybuilders en macht lifters. Trenboxyl Hexa 100 door Kalpa Pharmaceuticals een actief leven van ongeveer 2-3 weken, en bodybuilding gemeenschap beschouwd als een uitstekende nutrienten verdeling agent.

Tren-Max-1 te koop in Nederland

Trenboxyl Hexa is efficiënt voor de snelle opbouw van kracht en spiermassa, het verstrekken van bodybuilders en atleten uitstekende resultaten in een relatief korte periode. Het wordt beschouwd als het voedsel wenden tot spier en niet vet. Trenboxyl Hexa niet converteren naar oestrogeen en het biedt geen merkbare vasthouden van water.

Bestel Tren-Max-1 online in Nederland

Het geneesmiddel kan worden gestapeld met oxymetholone of methandienone met trenbolonacetaat, tijdens de cyclus en HCG en / of Clomid / Nolvadex bij het sluiten van post cyclus therapie. Gemiddelde Dosering: mannen 250-300 mg per week, vrouwen – zeer kleine doses, of niet aan te raden. De belangrijkste bijwerkingen van Trenboxyl Hexa gebruik olieachtige huid, agressief gedrag, acne en haaruitval, en bloedspiegels controle.

X