811

Trenabol – E

95.00 InStock
Fabrikant

British Dragon

Pakket

10ml flacon (200 mg/ml)

Stof

Trenbolone enanthate

Koop Trenabol – E online in Nederland

Trenabol – E 200 is een injecteerbaar anabole steroïden bevattende Trenbolone Enanthate die is afgeleid van 19-nor testosteron, maar zonder de mogelijkheid aromatiseert of converteren naar oestrogeen. Tren E wordt gebruikt om afzettingen spiermassa en de spieren formaties sterker in een korte tijd. Het heeft het effect van het verhogen stikstofopname door spieren, wat leidt tot een toename van de snelheid van de eiwitsynthese.

Trenabol – E te koop in Nederland

Tren E 200 heeft de capaciteit op te bouwen en te stimuleren ongelooflijk hard, scheurde lichaamsbouw en het vertegenwoordigt een ideaal product voor een concurrerende atleten. De gemiddelde actieve leven van Tren E is 7-8 dagen.
Tren E heeft slechts een keer per week te worden geïnjecteerd en de gemiddelde dosering voor mannen is 200-600 mg. Vrouwen moeten deze verbinding te voorkomen, als gevolg doet zijn sterke virilization effecten. Het geneesmiddel kan worden gestapeld tijdens een cutting fase – met niet-aromatiserende anabole zoals Winstrol of Primobolan en voor het opbouwen van spiermassa met verbindingen zoals Dianabol of testosteron.

Bestel Trenabol – E online in Nederland

Nadat de cyclus gesloten HCG en / of Clomid / Nolvadex wordt aanbevolen worden gebruikt om het menselijk lichaam te herstellen. De belangrijkste bijwerkingen die kunnen optreden na het gebruik van Tren-E 200 zijn vette huid, agressief gedrag, haaruitval en hoge waterretentie, acnes op de onderarm, bovenarm, schouder, borst, rug, en het gezicht, evenals verminderde leverfunctie , veranderingen in het bloedbeeld en pijn in de botten.

X