Trenabol

Trenabol

69.00 InStock
Fabrikant

British Dragon

Pakket

10ml vial (75 mg/ml)

Stof

Trenbolonacetaat

Koop Trenabol online in Nederland

Trenabol is een vorm van injecteerbare steroïden die beter metabolisme van eiwitten kunnen beïnvloeden in je lichaam. Met trenbolon, Trenabol is gunstig voor bodybuilders en atleten die behoefte hebben aan meer kracht te ontwikkelen en verhoging van de omvang van hun spieren en het lichaam in het algemeen. Als een anabole, het werkt ook door het bevorderen van een betere manier voor je lichaam om eiwitten te synthetiseren, waarbij een evenwicht stikstof. Afgezien van dat, het werkt ook als een eetluststimulator, zodat je goed kunt eten tijdens de training. Maak je geen zorgen, omdat eiwit wordt omgezet efficiently.trenabol steroïden fles

Koop Trenabol online in Nederland

Wat maakt het een goed product?

Volgens laboratoriumtesten, trenbolonacetaat helpt bij het verhogen eiwit bezettingsgraad terwijl het verminderen van de afzetting van vet. Als gevolg van deze functies, wordt Trenabol beschouwd als een goed product te overwegen als u wilt bulk door het verhogen van uw kracht en omvang met voldoende inname van calorieën en eiwitten. De ingrediënten dragen bij aan de opbouw van weefsel terwijl het omkeren afbraak. Met een hoge anabole eigenschappen, is het ideaal om te worden gebruikt door atleten en bodybuilders die willen snel resultaat zien.

Meer voordelen

Wanneer genomen met een hoge calorie-en eiwitrijk dieet een keer per week, samen met lichaamsbeweging en krachttraining, het product is in staat om goed te werken met elke gebruiker. Zelfs als u al eerder gebruik van andere vormen van steroïden, zijn hun resultaten verondersteld om beter vooruit wanneer u dit product te starten. Een andere goede eigenschap van het product: vergeleken met andere steroïden, nooit aromatizes. In principe kan trenbolon niet omzetten in oestrogenen, zodat je niet hoeft te feminisering symptomen veroorzaakt door een hoog niveau van dit hormoon te ervaren.

Bestel Trenabol online in Nederland

In tegenstelling tot andere steroïden …

Terwijl het verstrekken van goede resultaten aan de gebruiker, Trenabol ook niet slaan water in de weefsels. Het is ook behulpzaam bij het verstrekken van uw lichaam met een snellere vetverbranding capaciteiten terwijl het verhogen van de hardheid en het grootste deel van je spieren. Bovendien, want het is een hoge androgene steroïden, zult u niet de zogenaamde “over-opleiding syndroom ‘, dat wordt gekenmerkt door vasculaire en vol spieren met een versnipperd en golfde kijken ervaren.

De dosering

Steroïde-profiel in Nederland

Er zijn atleten die Trenabol of twee keer per week te injecteren, terwijl bodybuilders gebruiken 1-2 ampullen in een dag 3-4 weken voor een wedstrijd. Een normale dosering is 228mg per week en die rechtstreeks overeenkomt met 3 ampullen per week. Soms kunnen zien betere resultaten als een ampul 76 mg elke 2 of 3 dagen geïnjecteerd. De injecteerbare kan ook worden gecombineerd met andere steroïden zoals Winstrol verder te verbeteren kracht en omvang van de atleet.

X