Trenaver 200 vial

Trenaver 200 vial

119.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10ml flacon (200 mg/ml)

Stof

Trenbolone enanthate

Koop Trenaver 200 vial online in Nederland

Trenaver 200 vial door Vermodje Company bevat Trenbolone Enanthate, die behoort tot de anabole steroïde groep. Enanthaat ester is de meest recent ontwikkelde vorm van Trenbolone. Deze steroïde toont zowel een hoge effectiviteit en een lange actie. Enanthaat ester wordt langzaam afgegeven en derhalve wordt niet geïnjecteerd vaak. Dat is de reden waarom veel bodybuilders de voorkeur aan het gebruik van Steroïde in plaats van andere Trenbolone vormen.

Trenaver 200 vial te koop in Nederland

De beste prijzen voor deze effectieve steroïde worden aangeboden in onze online-winkel op steromarket.com.

Trenbolone is een niet-gearomatiseerde geneesmiddel, die een zeer belangrijke eigenschap voor vele bodybuilders omdat dit betekent afwezigheid populaire oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen. Dit kan echter corticosteroïden een progestageen optreden, wat kan leiden tot een aantal negatieve reacties vergelijkbaar met die in oestrogene gevoelige sporters. Om deze effecten te voorkomen, moet bodybuilders hun cycli te voltooien met een aantal aromataseremmers zoals anastrozol of letrozol.

De affiniteit voor de androgene receptoren is vijf keer hoger dan die van testosteron. het vermogen van het product om de synthese van eiwitten in het menselijk lichaam verhogen, is een heel belangrijk en zeer gewaardeerd door bodybuilders eigenschap van deze anabole steroïden.

Bestel Trenaver 200 vial online in Nederland

De dosering van Vermodje Trenaver 200 10ml vial
De werking van Trenaver 200 duurt gedurende ongeveer 2 weken na de injectie is gedaan. Deze vorm van steroïde biedt helemaal hetzelfde negatieve acties en voordelen als acetaat ester.

Het wordt aanbevolen om ongeveer 300-600 mg Trenaver 200 wekelijkse nemen. Trenaver kan worden gecombineerd met andere steroïden, bijvoorbeeld als volgt uit:

Trenaver 200 + Testosteron Propionate + Proviron + Pregnyl + Methandienone.
Trenaver 200 + Oxymetholone + testosteroncypionaat + Proviron + Methandienone.
Trenaver 200 + Testosteron Enanthate + Proviron + Oxandrolon + Methandienone.
Bijwerkingen van Vermodje Trenaver 200 10ml vial
Helaas kan Trenbolone een vrij schadelijke steroïde voor een aantal bodybuilders, vooral degenen die gevoelig zijn voor het optreden van deze drug zijn en voelen een aantal negatieve reacties.

Vrouwelijke atleten zijn niet aan te raden om steroïde, die je nu kunt kopen tegen steromarket.com nemen. Dit komt door de grote kans op virilization bijwerkingen kenmerkend voor dit geneesmiddel.

Steroïde-profiel in Nederland

Sommige bodybuilders geloven dat deze steroïde schadelijk voor de nieren zijn, maar dit feit is niet aangetoond door studies. Het geneesmiddel kan slechts oorzaak van de roestkleur urine per sportbeoefenaar worden door de aanwezigheid van bepaalde geoxideerde metabolieten, die geen bloedcellen.

Het aantal en de intensiteit van de bijwerkingen kunnen variëren afhankelijk van de dosis en de individuele kenmerken van de bodybuilder. Soms kunnen sporters last van:

Hartslag;
Hoge bloeddruk;
Extra agressie;
Zwaar ademen;
Nacht zweet;
Slapeloosheid;
Erectiestoornissen;
Haaruitval;
Acne.
Helaas, Trenaver 200 vial verschaft dergelijke bijwerkingen zoals onderdrukking van de natuurlijke testosteron niveaus. Dit is de reden waarom alle sporters die op de Trenbolone cyclus enkele exogene vorm van testosteron zou moeten toevoegen.

X