Trenaver amp

Trenaver amp.

79.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Trenbolonacetaat

Koop Trenaver amp. online in Nederland

Vermodje Trenaver amp (trenbolonacetaat) is een zeer potente androgeen met een sterke anabole activiteit. Het is goed geschikt voor de snelle opbouw van kracht en spiermassa, meestal aan de gebruiker uitzonderlijke resultaten in een relatief korte tijdsperiode. De anabole werking van deze drug wordt vaak vergeleken met populaire vulstoffen zoals testosteron of Naposim, met één belangrijk verschil. Trenbolon niet converteren naar oestrogeen. Dit is inderdaad een zeer uniek samengestelde sinds massa drugs, bijna als een regel, zal aromatiseert (of een andere oorzaak oestrogeen gerelateerde problemen) zwaar. Als we denken aan het nemen van mildere (met betrekking tot oestrogeen) steroïden we verwachten meestal veel zwakker spiergroei, maar niet zo met Trenaver. Hier hebben we geen zorgen te maken over oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, maar hebben nog steeds een uiterst krachtige massa / kracht drug.

Trenaver amp. te koop in Nederland

Er is geen merkbare vasthouden van water, zodat de massa opgedaan tijdens een cyclus van Parabolin hard en gedefinieerd (mits vet niveaus laag genoeg) is. Gynaecomastie is ook niet veel van een zorg, dus er moet niet hoeft te worden naast een anti-oestrogeen als trenbolonacetaat is de enige steroïden toegediend.

De hoge androgeen niveau als gevolg van deze steroïden, in de afwezigheid is een teveel aan oestrogeen, kan ook de verbranding van lichaamsvet te versnellen. Het resultaat moet een veel strakker lichaamsbouw, hopelijk zonder de noodzaak voor extreme diëten. Parabolin kan dus bijdragen tot een ongelooflijk hard, scheurde lichaamsbouw en is een ideaal product voor een concurrerende bodybuilders.

Bestel Trenaver amp. online in Nederland

Vermodje Trenaver amp (trenbolonacetaat) is met name krachtiger dan testosteron, en heeft een effect dat wel drie maal zo sterk op een milligram voor milligram basis. Trenbolone is ook veel krachtiger dan testosteron te onderdrukken endogene androgeenproductie. Met de sterke invloed heeft op trenbolonacetaat endogene testosteron, natuurlijk het gebruik van een stimulerende drug, zoals HCG en Clomifeencitraat wordt aanbevolen bij het sluiten van therapie met corticosteroïden. Zij zal bijdragen tot de crash van lage testosteron niveaus die weg kan strippen een groot deel van de nieuwe spiermassa en kracht te voorkomen.

Een wekelijkse dosering van 300-500mg was de meest populaire bereik bij het uitvoeren van een cyclus, maar veel deed het zeer effectief in kleinere hoeveelheden te vinden. Hoewel een wekelijkse toedieningsschema voldoende zou blijken, atleten meestal geïnjecteerd één ampul per toepassing, de totale gelijkmatig verspreid over de week bedrag. Terwijl Trenaver amp is heel krachtig bij gebruik alleen, werd algemeen gecombineerd met andere steroïden voor een nog groter effect. In de aanloop naar een show kan men met succes een niet-aromatiserende anabole toevoegen, zoals Stanover, Mastever of Primobolan.

Steroïde-profiel in Nederland

Dergelijke combinaties zal een hoger niveau dichtheid en hardheid te lokken om de opbouw, vaak blijkt dramatisch een podium uitstraling. We kunnen ook zoeken naar bulk met dit geneesmiddel, en bovendien een sterkere verbindingen zoals Naposim of testosteron. Terwijl de massa krijgen vrij zou formidabel met dergelijke stapel zou zijn, zou een zekere mate van waterretentie waarschijnlijk ook gepaard gaan. Matig effectief anabolen zoals Decaver of Boldever zou iets van een half punt, het verstrekken van extra kracht en massa, maar zonder het niveau van het water bloat zien we gemakkelijker met gearomatiseerde steroïden.

X