Trenbolin (ampoules)

Trenbolin (ampoules)

137.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Trenbolone enanthate

Koop Trenbolin (ampoules) online in Nederland

Trenbolone Enanthate wordt beschouwd als de meest krachtige steroïden; eigenlijk hebben, zoals de rapporten zegt dat het vier tot zelfs vijf keer krachtiger dan testosteron. Bovendien is het niet eens een zaak te zijn verricht door het vasthouden van water dat is een veel voorkomend probleem bij de meeste van testosteron op basis van steroïden. Het verschilt van trenbolonacetaat als gevolg van de langwerkende wezen.

Ook moet worden opgemerkt dat Trenbolone geen oestrogeen gebaseerde bijwerkingen heeft; Het is echter een nandrolon derivaat en signaleert de progesteron receptor die het lichaam kunnen beïnvloeden als oestrogeen doet. Daarom kwesties zoals bloat en gyncomestia had kunnen worden geconfronteerd.

Trenbolin (ampoules) te koop in Nederland

Toch Trenbolone is een effectieve androgeen; Daarom is het gebruikelijk om androgene bijwerkingen confronteren. Bovendien is het niet aan te raden voor vrouwen vanwege de masculizing bijwerkingen zoals virilization. Ook moet worden vermeld dat volgens sommige bodybuilders heeft invloed op zweten nacht. Als preventie voor dit probleem, is het raadzaam om de dosering binnen redelijk bereik en de bloeddruk stabiel te houden.

Steroïde-profiel in Nederland

Trenbolone is geschikt voor zowel bulk en snijden cycli. Het kan ook mogelijk om het te combineren met andere steroïden zoals testosteron Enanthate of Dianabol in staat zijn om de efficiëntie van uw cycli, vooral als je op je bulk cyclus te verbeteren. Trenbolone heeft ook een reputatie voor het gedraagt zich als een vetverbrander; eigenlijk hebben, zoals de vele bodybuilders beweren dat de daling lichaam vetpercentage in een recordtijd.

X