Trenbolone 100

Trenbolone 100

72.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Trenbolonacetaat

Koop Trenbolone 100 online in Nederland

Trenbolone 100  is een injecteerbaar anabole steroïde geproduceerd door Kalpa Pharmaceuticals die trenbolonacetaat die in eerste instantie werd gebruikt door dierenartsen op vee om spiergroei en eetlust te verhogen bevat. Dit middel heeft de capaciteit om opbouw spiermassa en maakt ze sterker in een kortere tijd. Onder bodybuilders is het een van de meest opmerkelijke anabole steroïden voor de massa te krijgen, kracht winnen, en voor de voorbereiding van de verschillende wedstrijden en competities. Trenboxyl Acetate heeft een halfwaardetijd van ongeveer 3 of 4 dagen.

Trenbolone 100 te koop in Nederland

Trenbolone 100  verhoogt de hardheid en vasculariteit en een gespierde verschijning in een meer uitgesproken manier. Het verhoogt retentie verhoogt stikstof en bloedcellen in de spieren en heeft een rol bij het bevorderen van gewichtsverlies. Op een snij-cyclus, kunnen bodybuilders stapelen Trenboxyl acetaat met een niet-aromatiserende anabole zoals Winstrol of Primobolan of verbindingen zoals Dianabol of testosteron voor een sterkere effecten. Na de cyclus, zal drugs zoals HCG of Clomid / Nolvadex laat het organisme te herstellen.

Bestel Trenbolone 100 online in Nederland

Gemiddelde Dosering: mannen 50-100 mg per dag, vrouwen en beginners – zeer kleine doses, of niet aan te raden. Specifieke bijwerkingen: verhoogde agressieve neiging, nachtelijk zweten, vette huid, acne op verschillende lichaamsdelen plekken, en haaruitval. Moet zorgvuldig worden gebruikt door mensen met leverproblemen.

Trenbolone 100 Side Effects

Vette huid, agressief gedrag, acne op verschillende lichaamsdelen plekken, haaruitval, perifeer oedeem, verminderde leverfunctie, veranderingen in het bloedbeeld en pijn in de botten, een opgeblazen gevoel, toename van borstweefsel, en seksuele disfuncties. Als gevolg van de androgene de natuur, is dit medicijn niet aan te raden voor vrouwen om te gebruiken.

Trenbolone 100 Contra-indicaties / Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor het geneesmiddel, prostaatkanker en adenoom, borstkanker bij mannen, borstcarcinoom bij vrouwen met hypercalciëmie, ernstige atherosclerose, nefritis, nefrotisch syndroom, lever- en nierfunctie, acute en chronische prostatitis, zwangerschap en borstvoeding. Bij patiënten die hoge doses anabole steroïden is het noodzakelijk om de niveaus van hemoglobine en hematocriet te controleren vanwege mogelijke polycythaemia symptomen.

Overdosering

Er zijn geen geregistreerde gevallen van overdosering.

X