Trenbolone 200

Trenbolone 200

99.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (200mg/ml)

Stof

Trenbolone enanthate

Koop Trenbolone 200 online in Nederland

Trenbolone 200 van Dragon Pharma is een steroïde injectie die 200 mg / ml van het hormoon Trenbolone Enanthate bevat en is verkrijgbaar in een 10 ml flesje. De ester acetaat van deze steroïde is een snelwerkende ester, dus bodybuilders en atleten die het gebruiken vindt het injecteren van het elke dag is de beste schema voor het behoud van de bloedspiegels zo stabiel mogelijk te maken.

Trenbolone is de sterkste steroïde gebruikt door atleten en bodybuilders in onze dagen. Doorgaans genaamd Tren, Trenbolone is een sterke anabole steroïde met hoge androgene eigenschappen. Trenbolone De chemische structuur kan geen aromatisering, dus het zal niet produceren geen oestrogeen deposito’s. Dit is de belangrijkste reden waarom Trenbolone is het geven van een uitgesproken hoeveelheid spieren definitie en hardheid.

Trenbolone 200 te koop in Nederland

Eerste keer Trenbolone werd een populaire steroïde wanneer Diverse apotheken begon de populaire steroïden, Parabolan te produceren. Veel gebruikers van Parabolan had goede resultaten, en dat is de reden waarom veel ondergrondse labs vulde de steroïde gemarkeerd met deze drug.

Trenbolon werd vooral gebruikt in de diergeneeskunde, voor het vergroten van de spiermassa van de runderen en het verminderen van het lichaamsvet van andere dieren. Bodybuilders die Trenbolone gebruik gemeld grote winst in kracht en spiermassa, en tegelijkertijd een groot vet verlies. De anabole verhouding van Testosteron is 100, maar de verhouding Trenbolone is 500, dus nu je kunt je voorstellen hoe krachtig deze steroïde is.
Het slechte ding Tren, is het feit dat deze drug lichaam de natuurlijke productieproces van testosteron stopt, zodat een goede PCT nodig is, aan het einde van een cyclus.

Bestel Trenbolone 200 online in Nederland

Door een krachtige androgene steroïden, zal Trenbolone 200 verschillende androgene bijwerkingen veroorzaken. Om dergelijke problemen te voorkomen moet u Trenbolone houden een aanbevolen dosis. Als het niet in een redelijke dosis wordt gehouden, dan kan converteren naar oestrogeen en bijwerkingen, zoals Durabolin of Deca produceert. Als u gevoelig voor dit soort problemen zijn, dan wordt geadviseerd om een aantal Cabaser om je cyclus toe te voegen.

Steroïde-profiel in Nederland

Door het bezit van een goed beheerd anabole werking, kan Trenbolone 200 worden opgenomen in “bulk” en “snijden” cycli, met geweldige resultaten. Gebruikers die willen bulk-up kan Testosteron te voegen met een mondelinge verbinding zoals Dianabol. Voor het snijden van cycli bodybuyilders vaak stack Trenbolone 200 met testosteron propionaat en Winstrol. Samen met een goed uitgebalanceerd dieet en aerobics, zal Tren grote results.Female bodybuilder hoeft Trenbolone gebruiken omdat dit masculizing bijwerkingen zeker zal produceren geven.

Gemiddelde dosis: 300-700 mg / week

X