Alphapol

Alphapol

21.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Koop Alphapol online in Nederland

Dianabol is de oude Ciba merknaam voor de mondelinge steroïde methandienone. Het is een afgeleide van testosteron, een sterke anabole en matige androgene eigenschappen. Deze verbinding werd voor het eerst beschikbaar gesteld in 1960, en het werd al snel de meest favoriete en meest gebruikte anabole steroïden in alle vormen van atletiek. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het zowel makkelijk te gebruiken en zeer effectief. In de VS Dianabol productie had meteorisch geschiedenis, exploderende geruime tijd, dan snel te laten vallen uit het zicht.

Alphapol te koop in Nederland

Velen waren nerveus in de late jaren 80, toen de laatste van de Amerikaanse generieken van apotheek planken, de medische gemeenschap vinden geen rechtmatig gebruik van de drug niet meer werden verwijderd. Maar het feit dat Dianabol is uit de Amerikaanse markt voor meer dan 10 jaar is niet gesneden zijn populariteit. Het blijft de meest gebruikte zwarte markt orale steroïden in de Amerikaanse Zolang er landen vervaardigen deze steroïden, zal waarschijnlijk blijven. Vergelijkbaar met testosteron en Anadrol 50, Dianabol is een krachtige steroïden, maar ook een die zorgt voor merkbare bijwerkingen.

Bestel Alphapol online in Nederland

Voor starters methandienone is heel oestrogene. Gynaecomastie vaak een zorg tijdens de behandeling, en kan zich heel vroeg in een cyclus (met name bij hogere doses worden gebruikt) aanwezig. Tegelijkertijd kan waterretentie een uitgesproken probleem geworden, waardoor een aanzienlijk verlies van spierweefsel definitie zowel subcutane water en vet bouwen. Gevoelige personen kunnen daarom willen de oestrogeen onder controle met de toevoeging van een anti-oestrogeen zoals Nolvadex en / of Proviron. De sterkere medicijnen Arimidex, Femara, of Aromasin (antiaromatase) zou een betere keuze indien beschikbaar. Bovendien, androgene bijwerkingen komen vaak met deze stof, en kunnen aanvallen van de vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei bevatten.

Steroïde-profiel in Nederland

Agressie kan ook worden verhoogd met een potente steroïde zoals dit, dus het zou verstandig uw beschikking verandering niet te laten voor het erger tijdens een cyclus. Met Dianabol is er ook de mogelijkheid van verzwarende een mannelijke kaalheid conditie. Gevoelige personen kunnen dus willen voorkomen dat deze drug en kiezen voor een mildere anabole zoals Deca-Durabolin. Terwijl Dianabol niet omzet naar een meer potente steroïden via interactie met de 5-alpha reductase anzyme (hetzelfde enzym verantwoordelijk is voor de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron), heeft zeer weinig affiniteit te doen in het menselijk lichaam. De androgene metaboliet 5alpha dihydromethandienone wordt daarom alleen geproduceerd in zeer kleine hoeveelheden op zijn best. Daarom is het gebruik van Proscar / Propecia zou geen echt doel dienen.

X