Anavar 50

Anavar 50

280.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

50 mg (100 pillen)

Stof

Oxandrolon (Anavar)

Koop Anavar 50 online in Nederland

De merknaam van de oude orale anabole steroïde Oxandrolone is Anavar 50, een medicijn dat zelfs bij kinderen kan worden toegepast om zijn milde anabole kwaliteit. Kinderen die worden anavar kuur geconfronteerd met problemen met betrekking tot hun groei kan worden verstrekt deze drug. Door de minder affiniteit voor anabolen voor vrouwen androgeenreceptoren, is het niet aromatiseert en waterretentie is een zaak van minder belang. Het is een van de weinige drugs die goed gaan met vrouwen lichaam. Met een lagere dosering, het is draaglijk door vrouwen en kan verschillende voordelen bieden.

Anavar 50mg is zeer geliefd bij vrouwelijke bodybuilders

Bestel XAnavar 50 online in Nederland

Vanwege de milde anabole de natuur, is het nooit een goede optie voor bulk cycli of spieren krijgen proces. Al is het een ongetwijfeld een vooraanstaande prestaties te verbeteren, maar in de loop van het proces zal de gebruikers niet veel van een winst te ervaren op het anabolen voor vrouwen afvallen gebied van mager spierweefsel. Maar zeker zal het moeilijk te voorzien en gescheurde spierweefsel. De meest gunstige anavar kuur aspect van deze drug is de kwaliteit van de spieren behoud en de verhoging van de stofwisseling.

Steroïde-profiel in Nederland

Terwijl het verminderen van ongewenste lichaam vetten met een verhoogde metabolische activiteit, het helpt bij het behoud van de spieren ook. Het toont duidelijk dat het aantal bewaarde spierweefsel in energie wordt omgezet door deze stofwisseling. Het is vrij duidelijk dat deze drug wordt meestal gebruikt door atleten die op het punt om deel te nemen aan een groot evenement en willen de hardheid van de spieren te bereiken.

De bijwerkingen van Anavar 50

De meeste anabole steroïden met zich meedragen de mogelijkheid van de vele negatieve bijwerkingen . Het is belangrijk dat alleen mogelijk om in gedachten te houden deze bijwerkingen zijn, zijn ze in geen geval gegarandeerd of verzekerd en zijn grotendeels te vermijden als het verantwoordelijk wordt gebruikt. Kan echter negatieve bijwerkingen optreden wanneer steroïden worden misbruikt en zelfs in sommige die gevoelig zijn, ook al gebruiken ze op anavar kuur verantwoorde wijze kunnen ze ten prooi vallen aan de negatieve uitkomsten; hetzelfde kan worden gezegd van aspirine. Hoewel veel anabole steroïden groot mogelijke negatieve neveneffecten zoals dragen anabolen voor vrouwen afvallen oestrogene gerelateerde wijten aan aromatisatie, heeft Anavar niet deze eigenschappen bezitten. Anavar niet aromatiseert maken voorkomende bijwerkingen zoals gynaecomastie weinig tot geen zorg; Verder, aangezien de meeste steroïden zijn zeer onderdrukkend voor natuurlijke anabolen voor vrouwen productie van testosteron Anavar is zeer mild in dit verband, zo mild dat men Anavar kon nemen en nog steeds een aantal natuurlijke testosteron. Echter, sommige onderdrukking blijven bestaan en de omvang wordt grotendeels dosisafhankelijk.

 

X