Andriol Testocaps

Andriol Testocaps

54.00 InStock
Fabrikant

Sun Pharmaceuticals

Pakket

40mg (60 pillen)

Stof

Testosteronundecanoaat

Koop Andriol Testocaps online in Nederland

In wezen mondelinge testosteron, Andriol Testocaps te koop biedt mannen die nieuw zijn op verbetering van de prestaties van een manier om hun testosteron niveaus in toom te houden zonder de noodzaak voor regelmatige injecties. In feite, artsen vaak voorschrijven aan mannen die lage testosteron, een aandoening waarbij het lichaam niet meer voldoende hormonen natuurlijk make. Alleen al om deze reden is het op grote schaal beschikbaar in atletische kringen. Wat meer is, in vergelijking met veel van de andere producten beschikbaar voor atleten, dit is schoon, wordt geleverd met zeer weinig bijwerkingen bij voorzichtig gebruikt en biedt een hoge kwaliteit van de resultaten die duren.

Bestel Andriol Testocaps online in Nederland

Als gevolg van orale toediening Andriol’s, het heeft een zeer lage biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat voor elke pil u, slechts een fractie van het werkzame bestanddeel zijn weg in de bloedbaan. In tegenstelling tot andere orale steroïden, Andriol Testocaps heeft een oliebasis, die helpt overleven zijn aanvankelijke doorgang door de lever en vermindert de algehele hepatotoxiciteit. In de gezondheidszorg, schrijven artsen een dosis op basis van de biobeschikbaarheid en de hoeveelheid van het hormoon wordt naar de bloedstroom van de patiënt te voeren. In diezelfde lijn, atleten die willen de hoeveelheid vrije testosteron in hun lichaam te verhogen, waardoor kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa te verbeteren, moeten meer.

Andriol Dosering en waarschuwingen in Nederland

De juiste dosering Andriol voor u hangt af van de vraag of u het product te gebruiken voor testosteron vervanging of voor bulk. Artsen die testosteron capsules aan hun patiënten voorschrijven vaak adviseren een dosis tussen 40 mg en 120 mg per dag. Gewoonlijk men beginnen aan de bovenkant van 120 mg per dag gedurende enkele weken, en dan terug tot ongeveer 40 mg als onderhoudsdosis. Sporters die Andriol gebruiken om lage T symptomen tijdens hun steroïde cycli te voorkomen gebruiken vaak dezelfde dosis.

Bestel Andriol Testocaps online in Nederland

Omgekeerd, als je van plan bent om testosteronundecanoaat pillen voor bulk, zult u een veel hogere dosis nodig hebben. Studies tonen aan dat doseringen tot 240 mg per dag zijn relatief veilig, hoewel de meeste atleten vereisen aanzienlijk meer winst te zien. Sommige forums suggereren dat 500mg per dag biedt een merkbare verbetering van de prestaties, maar op dit hoge dosis Andriol Testocaps, de risico’s zijn duidelijker.

X