Androlic

Androlic

114.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Body Research

Pakket

50 mg (100 pillen)

Stof

Oxymetholone (Anadrol)

Koop Androlic online in Nederland

Oxymetholone wordt beschouwd als een van de steroïden op de markt die de effectieve waarde mogelijk maakt. Het is een effectieve steroïde dat brengt absolute zullen zwaarder winst in een zeer korte tijd. Verhogingen gelijk aan 10 pond in 2 weken zijn niet ongewoon. Tegelijkertijd zijn er nog enkele bijwerkingen voor de meeste gebruikers, als ook andere steroïden worden genomen. Oxymetholone 50 mg zijn de meest voorkomende, omdat dit orale dosering is erg sterk. Het eenvoudig te beginnen met een kleine dosis en en daarna langzaam de hoeveelheid in de handhaving van de cyclus.

Bestel Androlic online in Nederland

Als u probeert een steroïde om u te helpen veronderstellen gewicht (spier in plaats van vet), zodat Oxymetholone u kan helpen om dit te doen. Veel gebruikers ontdekken indrukwekkende resultaten in die zes weken cyclus die ze nooit op hun eigen zijn geworden. Terwijl ze wellicht met behulp van extra steroïden in hun stack, ze zien dat het krediet voor dergelijke veranderingen in hun gehele lichaam lijken heeft om iets te doen met het gebruik van Oxymetholone.
Een steroïde beginner uitproberen met oxymetholone verwacht te winnen van 20 tot 30 pond van massale bulk, en het kan vaak worden bereikt in minder dan 6 weken, met slechts 50-100 mg / dag.

Om Oxymetholone te werken moet je de juiste dieet en je hebt om jezelf te committeren aan een zware werk regiment. U kunt niet solliciteren deze alle door zelf en verwachten magische resultaten. Een paar van de advertenties die er zijn voor deze steroïden lijken om dat gevoel te geven, maar niet vallen voor het.

Het is een gezond idee te geven van uw lever gecontroleerd voordat u een regiment van Oxymetholone beginnen. Dit komt omdat het enkele schadelijke wijzigingen aan het deel van het lichaam kan maken. Indien de lever niet goed werkt, dan kan er echt gevaarlijk problemen zoals het lichaam meegaan toxinen in dat moet worden verwijderd.

Steroïde-profiel in Nederland

Alle van de tijd met een beetje dosering met Oxymetholone en dan als je ontdekt dat je nodig hebt om het te verhogen, zul je in staat zijn. Als uw lichaam niet goed reageert op dat hoewel je zou willen, afbreken het. Het verhogen van de dosering dat wanneer je al bijwerkingen zien is niet een verstandig idee bij allen te overwegen. Je lichaam kan verschillend reageren op deze steroïde absolute dan iemand anders, dus niet toestaan dat hun dosis invloed hebben op wat je begint met.
Oxymetholone veroorzaakt bijwerkingen ook. Bijwerkingen zijn acne, stemmingswisselingen, slapeloosheid, en een droge hoest.

X