Androver

Androver

68.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

50 mg (50 pillen)

Stof

Oxymetholone (Anadrol)

Koop Androver online in Nederland

Androver (Oxymetholone) is ontwikkeld voor de behandeling van anemie, zoals aplastische anemie in 1960. Toen werd het populair onder bodybuilders vanwege zijn krachtige anabole effecten. Het is ook bekend om effectief op massale gain.There zijn ook verbanden tussen oxymetholone behandeling en de ontwikkeling van leukemie.

Veel van de bodybuilders van mening dat dit geneesmiddel de sterkste mondeling te zijn dat er voor massaliteit gain.After gebruik van dit hormoon groei bodybuilder in hun spiermassa in een zeer korte tijd, bijvoorbeeld ongeveer 10-15 pond in slechts 14 days.It op gewezen dat sommige van deze massa wordt uit water zwellen veroorzaakt door steroid.While Anadrol is een DHT-afgeleide verbinding en dus niet converteren naar oestrogeen, toch is bekend voor vele verwante oestrogene bijwerkingen. Sommigen hebben gespeculeerd dat de A-50 een of andere manier activeert het lichaam de natuurlijke oestrogeenreceptoren in overdrive. Sterkere anti-oestrogenen zoals letrozol en exemestaan is aangetoond dat het lichaam oestrogeen sterk onderdrukt en kan zowel zeer effectief in het houden van dit soort neveneffecten tot een minimum tijdens het gebruik Oxymetholone.

Anapolon is een zeer snel werkende steroïden en bodybuilders beginnen meestal om de gevolgen ervan tegen het einde van de eerste week opmerken. Hierdoor kan Oxymetholon een grote kickstart aan een bulk cyclus te maken. Het is belangrijk op te merken dat A-50 lever toxisch kan zijn indien niet verantwoordelijk gebruikt. Bodybuilders worden aangespoord om cycli van deze steroïden korte, bij voorkeur 6 weken of minder te houden, en om de doses tot 100 mg of minder per dag te houden.

Terwijl Oxymetholone eetlust in de juiste doses zal toenemen, is deze drug is bekend dat de eetlust te verminderen, waardoor het moeilijk om te eten, als misbruikt in hogere doseringen. Sommige gebruikers van deze steroïden melden ook hoofdpijn. Dit is duidelijk een ernstige stof die moeten worden behandeld met respect, maar als het gebruikt naar behoren kan een zeer nuttig instrument in het bereiken van doelen.

Wie op zoek is om te fietsen met Oxymetholone Doorgaans gebruikt het de eerste 3-6wks van een cyclus die ook een injecteerbare vorm van testosteron. Voor nog meer superieur massa winsten, kunnen bodybuilders kiezen om een andere injecteerbare toe te voegen zoals Deca of Tren om de cyclus. In deze gevallen, massa en kracht winsten zijn zeker niets minder dan dramatisch zijn. Oxymetholone wordt uitgeschakeld vermogen van het lichaam om testosteron te produceren natuurlijk, dus het maken van een PCT met Nolvadex (Tamoxifen citraat), Clomid en HGH is aan te bevelen.

Androver te koop in Nederland

Oxymetholone wordt beschouwd als een afgeleide van dihydrotestosteron (DHT), heeft een reputatie van de sterkste orale AS beschikbaar. Het is zowel zeer anabole en androgene; daarom is het zeer giftig voor de lever. Een groot aantal gevallen van acne en haaruitval zijn (vanwege de kenmerken dihydrotestosteron) naast de sterke associatie met leverbeschadiging en gynaecomastie. Er zijn ook meldingen van hoofdpijn en buikpijn.

Bestel Androver online in Nederland

Er is substantieel bewijs is van verminderde afmetingen en gewicht, dat is toegeschreven aan de drug te hard op het lichaam. Zeer weinig vrouwen in staat zijn om oxymetholone tolereren vanwege zijn dominante androgene effecten zoals virilization. Door zijn dergelijke bijwerkingen, is het raadzaam om het gebruik jonger dan zes weken houden. Daarnaast kan het slechte keuze voor diegenen die van nature tot hoge bloeddruk.

X