Dianabol 20

Dianabol 20

47.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

20mg (100 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Koop Dianabol 20 online in Nederland

Dianabol 20 is de handelsnaam voor de synthetische steroïde vrijgegeven door Gen-Shi Laboratories. Dianabol 10 mg is bedoeld voor orale toediening en wordt geproduceerd als tab 10 mg. Elke tablet van Dianabol 10 bevat 10 mg Methandrostenolone (Methandienone) hormoon, en kan zowel gebruikt worden bij mannen en vrouwen. Dianabol 10mg wordt gecommercialiseerd in een blister met 30 tabletten.Koop Dianabol 20 in Nederland

Steroïde-profiel in Nederland

Dianabol te koop
Methandienone is een anabole steroïde verbannen uit het gebruik door de FDA onder gecontroleerde stoffen handelen kopen Oxymetholone. Dianabol is zeer populair in bodybuilders geweest tot het verbod dianabol kuur om kracht en omvang van hun spieren te verhogen. Dianabol werkt sterk op de androgene receptoren en zijn effecten uitoefent door de eiwitsynthese en glycogeen afbraak om spiermassa te vergroten in korte tijd. Dianabol produceert oestrogeen als eindproduct, zodat het vasthouden van water is ook een van de medewerkers in de richting van gewichtstoename en een toegenomen volume. Dianabol effectieve dosis is15-50 mg / dag bij mannen en zijn actieve levensduur is 6-8 uur.

Dianabol 20 te koop in Nederland

Dianabol wordt uitgescheiden door de nieren en de detectie tijd in urine is 5-6 weken. Tot het verbod Dianabol is gebruikt als tonic door bodybuilders. Waarschijnlijk Dianabol is effectief bij de behandeling van seniele postmenopauzale osteoporose. Dianabol werd ook aanbevolen bij personen die lijden aan aandoening genaamd hypofyse gebrekkig dwerggroei. Dianabol werd ook gebruikt bij personen die beenderen zijn verzwakt en klagen altijd voor dianabol pillen uitputting na kleine rennen en te verlengen wandelen. winstrol in Nederland Toch Dianabol wordt bereid in grote hoeveelheden in de landen waar drugs voorschriften zwak en wordt in humane en veterinaire patiënten dianabol kuur van de hierboven beschreven omstandigheden.
DIANABOL BIJWERKINGEN

Bestel Dianabol 20 online in Nederland

Er zijn verschillende bijwerkingen van deze steroïden zoals Gynacomastia is altijd betrokken bij de patiënten die gebruik maken van deze regelmatig. Huid kan vette worden en haren kunnen groeien op het gezicht en lichaam. Virilisatie van de vrouwelijke zoals diepte in de stem, onregelmatigheden in de menstruatie, verandering in de structuur van de vrouwelijke huid en de uitbreiding van clitoris kan optreden bij het gebruik ervan. Verleng inname van dit geneesmiddel kan leiden tot hepatotoxiciteit.

Dianabol Effectieve dosis: 10-100 mg per dag.

De effecten van Dianabol

Dianabol leidt tot een aantal beperkingen van zijn eigen, met als eerste zijn C17-Alpha Alkyleerde eigenschap. Zoals eerder vermeld, maakt C17-Alfa-alkylering een anabole steroïde mogelijk om mondeling actief en biologisch beschikbaar te zijn. Daarbij zou de anabole steroïde het lever metabolisme niet overleven. Koop primobolan-100 in Nederland Het negatieve nadeel in dit geval is echter dat van verhoogde hepatotoxiciteit (verhoogde lever toxiciteit). C17-Alfa-alkylering maakt het mogelijk dat een anabolische steroïde resistent wordt tegen de afbraak van de lever, en elke verbinding die verder bestand is tegen hepatische afbraak, heeft altijd meer hepatotoxiciteit in verband daarmee. Als gevolg daarvan is het een slimme keuze om Dianabol op een gegeven moment in een cyclus te draaien voor perioden niet meer dan 4-6 weken. Dit zorgt voor een gezonde leverfunctie en voor een goede leverherstel na de cyclus. Het is vanwege het risico op hepatotoxiciteit dat Dianabol’s hoofdfunctie in een cyclus dient als een ondersteunende kickstarting compound. Dianabol, noch een orale anabolische steroïde, zou ooit alleen op zichzelf moeten worden gelopen. Testosteron in een of andere vorm niet lager dan een TRT (Testosteron Replacement Therapy) dosis moet altijd worden uitgevoerd met een orale anabolische steroïde zoals Dianabol.

Dianabol bevat gematigde estrogeenactiviteit en is een verbinding die wordt blootgesteld aan aromatisatie door het aromatase enzym, dat is het enzym dat verantwoordelijk is voor het omzetten van androgenen in oestrogeen. Daarom is Dianabol algemeen bekend om zijn oestrogeen bijwerkingen van waterretentie, risico op gynaecomastie, verhoogde bloeddruk (vaak als gevolg van waterretentie), en mogelijk vetretentie / winst door oestrogeen. Er is al vermeld dat Dianabol veel minder dianabol pillen androgene sterkte en activiteit uitmaakt dan Testosteron, maar het is belangrijk om te begrijpen dat androgeen-gerelateerde bijwerkingen en problemen zijn nog steeds zorgen voor Dianabol, hoewel ze niet zo uitgesproken zijn als Testosteron. Dianabol bezit een androgene beoordeling van 40-60, en in vergelijking met de androgene criterium van Testosterone van 100, zien we dat er een aanzienlijke dianabol kuur vermindering is, maar het risico op androgene bijwerkingen kan nog steeds prominent zijn, vooral bij personen die gevoelig zijn voor androgene zijde bijwerkingen. kopen primobolan-100 Androgenische bijwerkingen kunnen het volgende omvatten: verhoogd risico op mannelijke kaalheid (MPB) indien het individu het genetische karakter bezit dat verantwoordelijk is voor het, verhoogde sebesecretie (vette huid) en bijbehorende acne, en verhoogd gezichtshaar en lichaamsgroei. prominate-100 Nederland Daarnaast werkt het 5-Alpha Reductase enzym dat het enzym is dat verantwoordelijk is voor het omzetten van Testosteron in het veel sterkere androgeen Dihydrotestosterone (DHT), ook met Dianabol. In dit geval wordt Dihydrotestosteron niet gecreëerd, maar Dianabol’s eigen meer androgene metaboliet is het gevolg. Een positieve opmerking over dit probleem is echter dat Dianabol een lagere bindingsaffiniteit bezit voor het 5-Alpha Reductase enzym

X