Dimethazine

Dimethazine

30.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

BALKAN PHARMACEUTICAL

Pakket

10 capsulesULES/DOOS

Stof

Prohormoon

Koop Dimethazine online in Nederland

Dimethazine is eigenlijk twee steroid moleculen met elkaar verbonden door een stikstofatoom. Bij inslikken, maagzuur scheidt de twee steroïde moleculen die methyldrostanolone sterk lijken (Superdrol).

Dimethazine te koop in Nederland

Hoewel dimethazine erg lijkt op methyldrostanolone, de aanwezigheid van een stikstof in de 3e positie lijkt de androgene potentie opzichte verhogen de anabole potentie (210/95 400/20 opzichte van methyldrostanolone). Daarom kon dimethazine worden beschouwd als een iets zwakkere vorm van methyldrostanolone, maar misschien minder kans op gyno gerelateerde problemen veroorzaken vanwege de hogere relatieve androgene waarde (en het vermogen om oestrogene effecten tegenwerken).
Anders zou alle bijwerkingen en voordelen relatief gelijk methyldrostanolone worden beschouwd. Levertoxiciteit en daarmee samenhangende neveneffecten algemene ziekte moet nog worden verwacht, vooral als de lever wordt aangetast. Met een lever beschermende supplement voor en tijdens een cyclus van Dimethazine zou zeer belangrijk zijn.

Wat is de beste manier om dymethazine nemen? Dymethazine moet worden gefietst voor 4-6 weken. De meeste gebruikers moeten beginnen met 2 caps verspreid over de dag, bij voorkeur preworkout en nog eens 6-8 uur later. Geavanceerde gebruikers kunnen oplopen tot 3 capsules per dag, verspreid over de hele ochtend, preworkout, en ’s avonds.


Zijn er bijwerkingen?
Vanwege de azine verbinding technologie, worden de bijwerkingen van dymethazine sterk verminderd in vergelijking met andere anabolen. Tegelijkertijd wordt deze verbinding gemethyleerd wat betekent dat uw lichaam wil om een hoop werk om de verbinding te verwerken. 

Moet ik op cycle support te nemen? Het nemen van cycle support is 100% nodig bij het uitvoeren van een cyclus van dymethazine als zonder dat gebruikers zullen elavated bloeddruk en stress op de lever te ervaren.

 

Steroïde-profiel in Nederland

De snelle winsten in omvang en sterkte zal waarschijnlijk gepaard gaan met verhogingen van de intense rug pompen, hoge bloeddruk, kortademigheid en vette huid. Vascularisatie zouden ook verbetert ook deze verbinding als gevolg van de toename van extra-kelder water en eventuele vermindering van onderhuids watergewicht.

X