Halobol

Halobol

86.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

5 mg (50 pillen)

Stof

Fluoxymesterone (Halotestin)

Wat voor soort drug is Halobol? Koop het online of ga naar een apotheek in Nederland?

Halobol is een zeer krachtige steroïde hoge anabole (190% van testosteron) en androgene (850% van de testosteron) activiteit door de Indiase farmaceutische bedrijf. Het werkzame bestanddeel fluoxymesterone. Het geneesmiddel verhoogt de kracht van atleten, de dichtheid van de spieren en agressie niveau van een persoon. Maar steroïde niet leidt tot een grote en snel verkrijgen van de spiermassa. De gemiddelde duur van de werking van de stof ongeveer 8 uur, het tijdstip van de detectie doping controle zolang 2 maanden.

De effecten van Halobol (bestel hem online om ze te voelen) in Nederland

Steroïde een aantal positieve effecten, sommige daarvan zijn als volgt:
– Verhoogde power prestaties;
– Lichte stijging van de spiermassa;
– Verhoogt de motivatie en de agressie;
– Het middel bevordert de vorming van rode bloedcellen, die leidt tot een betere spier zuurstofverzadiging;
– Brandt het vet. Halobol activeert oxidatieve processen in vette vezels.

Als gevolg van deze effecten veel sporters vaak bestellen steroïde en gebruiken het om hun resultaten te bereiken.

Hoe werkt Halobol werk in Nederland

Steroïde is ook een medisch product gebruikt om de hypogonadisme, borstkanker en de puberteit versnelling behandelen. Het niveau van deze bijwerking als waterretentie is zeer laag. Vandaag het geneesmiddel wordt gebruikt in de sport. Fluoxymesterone is vergelijkbaar met methyltestosteron en zij worden in dezelfde moleculaire groep. Een nuttige eigenschap van steroïde is de mogelijkheid om de oestrogeen en prolactine dat vrijwel elimineert het risico van het oedeem, de gynaecomastie en het vet te blokkeren.

Hoe te nemen in Halobol in Nederland

De optimale dosering van het geneesmiddel voor de beginners maximaal 10 mg per dag, voor bekwame atleten – tot 20 milligram. Voordat u Halobol, moet je naar een specialist praten. Dit is waarschijnlijk de meest krachtige orale steroïden tegenwoordig. Als u gezondheidsproblemen of contra-indicaties om de drug te nemen, Halobol is hoogst ongewenst. Zoals de praktijk blijkt, is het raadzaam om steroïde gebruiken precies voor de wedstrijd.

X