Mastoral

Mastoral

59.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Methyl drostanolone (Superdrol)

Wat is Mastoral? Koop het online of op zoek naar een alternatief in Nederland?

Mastoral is een orale steroïde van de hoge anabole (400% van testosteron) en lage androgene (20%) activiteit door de Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het belangrijkste werkzame bestanddeel metildrostanolon. Het is een gemodificeerde vorm van drostanolone. Het maakt niet vernietigen doortocht door de lever. Mastoral (online bestellen een echt medicijn) is waarschijnlijk een van de meest populaire steroïden, die wordt gebruikt door sporters die het vet te verliezen zonder het risico van androgene bijwerkingen. Met behulp van deze drug zul je in staat om het vet te verliezen en krijgen de goede spiermassa.

De Mastoral cursus in Nederland

Voordat de cursus moet u overleggen met een sportarts of zelfs met een ervaren atleet, die ervaring hebben met deze steroïde gehad. Want als je Mastoral bestellen en gaan gebruiken, moet u er zeker van zijn dat het veilig is voor u, weet je de juiste dosering en de juiste manier om te nemen aan de drug. Het is raadzaam om niet meer dan 10-20 mg van de drug daags gedurende 6-8 weken. Deze dosering een voldoende anabole werking. Het is niet aan te raden om de dosering van 30 mg te verhogen; anders verschijnt er het risico van leverbeschadiging. De dosering voor vrouwen varieert tussen 2 en 5 mg per dag gedurende 4-6 weken. 10 milligram is te hoge dosering, zelfs voor professionele vrouwen zo voorzichtig zijn.

U kunt Mastoral nemen in een combinatie met andere anabole en androgene steroïden. De meest populaire programma’s zijn: metildrostanolon met testosteron, boldenone of nandrolon. Metildrostanolon kan ook worden gecombineerd met Parabolan en Primobolan.

Bijwerkingen van Mastoral in Nederland

Bijwerkingen van Mastoral kunnen onder het vasthouden van water, zonder enige oestrogene activiteit. Het is enigszins toxisch voor de lever. Bijwerkingen zoals gynaecomastie niet mogelijk, zelfs voor degenen die een hoge gevoeligheid. We kunnen zeggen dat deze drug is een redelijk veilige steroïde. Metildrostanolon kan de stijging van de bloeddruk veroorzaakt.

X