Max-Drol

Max-Drol

77.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 mg (100 pillen)

Stof

Oxymetholone (Anadrol)

Koop Max-Drol online in Nederland

Max-Drol (Anadrol) (Oxymetholone)
Oxymetholone is een krachtige orale anabole steroïde dat verscheen voor het eerst in de jaren 1960 onder de handelsnamen Max-Drol (Anadrol) (Syntex) en Androyd (Park Davis & co.) Tot op de dag van de Oxymetholone hormoon wordt normaal als Anadrol in de meeste kringen genoemd . Toen de steroïde eerst werd uitgebracht werd aangeprezen als met vele therapeutische voordelen. De reeks voordelen inclusief de behandeling gastro-intestinale aandoeningen, osteoporose en bloedarmoede, en behandeling van chronische ondergewicht problemen en bestrijding katabole elke ziekte of aandoening.

Bestel Max-Drol online in Nederland

In de loop der jaren Anadrol is gedaald onder zware controle van de Amerikaanse FDA evenals de meeste anabole steroïden. Momenteel is de Oxymetholone hormoon alleen in de Verenigde Staten goedgekeurd voor de behandeling van bloedarmoede, alsmede spierverzwakkende ziekten zoals HIV en AIDS. De verbinding wordt ook niet meer geproduceerd door Park Davis & co. en Syntex zou zijn recht te verkopen aan Unimed Pharmaceuticals in de late 1990’s uiteindelijk het vinden van zijn weg naar Alevan Pharmaceuticals in 2006.

Max-Drol (Anadrol) Functies & Kenmerken
D-Anabol 25 De Oxymetholone hormoon bekend als Anadrol, een dihydrotestosteron (DHT) verkregen anabole steroïde dat nauw verwant is aan methyldihydrotestosterone. In het bijzonder, Oxymetholone is DHT met een toegevoegde 2-hydroxymethylene groep, die de anabole activiteit sterk verbetert. Het is ook een C17-alfa gealkyleerde (C17-aa) anabole steroïde. Dit verwijst naar een structurele verandering van het hormoon op de 17 koolstof positie die het mogelijk maakt oraal te worden ingenomen. Zonder verandering de meeste hormonen worden vernietigd voordat enig voordeel kan worden verkregen. Helaas, dit maakt ook Anadrol giftig voor de lever (zie rubriek bijwerkingen).

Steroïde-profiel in Nederland

Anadrol draagt een extreem hoge anabole rating die is drie keer groter dan testosteron. Echter, de androgene rating is vrij laag, maar ook een beetje misleidend. Anadrol heeft de neiging meer androgene dan zijn rating zou impliceren te zijn. Het metabolisme van deze steroïden verwijdert gemakkelijk de 2-hydroxymethyleengroep, althans gedeeltelijk, waardoor het hormoon methyldihdrotestosterone verminderen.

Effecten van Max-Drol (Anadrol)

Max-Drol te koop in Nederland

De effecten van Max-Drol (Anadrol) zijn zonder twijfel een van de sterkste onder anabole steroïden. Dit wordt algemeen beschouwd een van de meest krachtige steroïden bestaan, vooral op de markt voorschrift en de resultaten zullen snel zijn. Anadrol is een van de grootste massa gebouw steroïden, en het zal een grote stimulans zijn de kracht van het individu. Dit steroïde zo snel krachtig het is niet ongebruikelijk dat het individu zoveel 20-30lbs winnen in slechts 4-6 weken totaal gebruik. Een deel van dit zal ongetwijfeld water gewicht. Anadrol is een niet-aromatiserende steroïde, maar het is een van de weinige niet-aromatiserende steroïden en een van de weinige DHT verbindingen die zeer oestrogene. Waterberging kan worden bestuurd, maar dit zal enige moeite in de vorm van anti-oestrogeen medicatie en dieet.

X