Max-One

Max-One

27.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 mg (100 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Koop Max-One online in Nederland

Dianabol (1 7-alpha-methyl-1-7beta hydroxil-androsta-1.4dien-3-on) is een oraal steroïde toepassing met een groot effect op de eiwitstofwisseling. Het effect van Dianabol bevordert de eiwitsynthese, waardoor het ondersteunt de opbouw van eiwitten. Dit effect mani-festivals zich in een positieve stikstofbalans en een verbeterde goed worden-ing. Dianabol heeft een zeer sterke anabole en androgene werking die zich in een enorme opbouw van kracht en spiermassa in zijn gebruikers manifesteert. Dianabol is gewoon een “massa-steroïde” die snel en betrouwbaar werkt.

Een gewichtstoename van 2-4 pond per week in de eerste zes weken is normaal met Dianabol. De extra lichaamsgewicht bestaat uit een echte toename van weefsel (hyper-Trophy spiervezels) en met name een merkbare retentie van vloeistoffen. Dianabol aromatiseert gemakkelijk, zodat het niet een erg goede drug wanneer men werkt voor een wedstrijd. Overmatig water Reten-tie en aromatiserende kan in de meeste gevallen worden voorkomen door gelijktijdig nemen van Nolvadex en Proviron zodat sommige atleten zijn in staat om Dianabol gebruiken tot drie tot vier dagen voor een wedstrijd.

Bestel Max-One online in Nederland

Het is het gemakkelijkst gestapeld met Deca-Durabolin of Primobolan, misschien zelfs Equipoise. Meestal een injectie van 200-400 mg / week in combinatie met 30-40 mg Dianabol alledaagse. In sommige gevallen testosteron werd gebruikt in combinatie met een van deze stapels. Voor kortstondig gebruik mondelinge Primobolan maakte een goede match, en in mindere manieren een mondelinge Winstrol. Beide zorgen voor een milde, mager fundament voor de Dianabol en beide zijn ook 17-alfa gealkyleerde, rechtvaardigt het gebruik op korte termijn. Aangezien Dianabol weinig Androgen receptoractiviteit, functioneert bijzonder synergetische met verbindingen die een sterke Androgen receptor activiteit zoals het geval is voor alle bovengenoemde.

Max-One te koop in Nederland

Langs de lijnen van secundaire producten een anti-aromatase zoals Cytadren of Arimidex nuttig kan zijn. Wanneer gestapeld met Deca, de keuze voor een receptor antagonist zoals Clomid of Nolvadex is misschien een verstandiger keuze. Misschien zelfs een combinatie van beide. Dianabol aromatizes nogal zwaar, wat betekent dat in een stapel met een andere aromatiserende verbinding van het risico voor gyno hoog blijft en het vasthouden van water is bijna een feit. Nakuur het gebruik van Clomid of Nolvadex kan worden gebruikt om natuurlijke testosteronproductie verhogen. Er is nogal wat circulerend oestrogeen post-cyclus die langdurig negatieve feedback, Clomid of Nolvadex veroorzaakt zou dat probleem op te lossen en u helpen meer van uw winst te behouden.

X