Metaprime

Metaprime

14.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Koop Metaprime online in Nederland

Dianabol steroïden zijn enkele van de meest populaire steroïden van alle tijden; van alle orale steroïden beschikbaar zijn zonder twijfel Dianabol steroïden houdt u de troon van de meest populaire. Naast het feit dat immens populair ze zijn verder de eerste anabole door synthetisch gemaakt voor menselijk gebruik in een orale vorm. Terwijl de steroïde is ook in een injecteerbare vorm de orale veruit populairder en veel gebruikte; in feite, hoewel er een injecteerbare versie bekend als Reforvit-B is de orale versie gaat ons hier omdat het veruit de belangrijkste gebruikte versie en eigenlijk de enige u ooit nodig.

Bestel Metaprime online in Nederland

Dianabol steroïden werden voor het eerst ontwikkeld door het Amerikaanse Olympisch Team arts John Zeigler in 1956 door middel van Ciba Pharmaceuticals in een poging om de Amerikaanse teams een voordeel ten opzichte van de Sovjet-atleten die al hun atleten werden toediening van testosteron. Sinds die tijd daar is nu terug te draaien; snel deze kleine pillen zou bijna ’s nachts uitgegroeid tot een favoriet van vele sporters, met name in de bodybuilding en powerlifting wereld.

Common Dianabol Side Effects:

De twee meest voorkomende Dianabol bijwerkingen zijn zonder twijfel gynecomastie (mannelijke borstvergroting) en overmaat waterretentie of zwellen. Beide reacties zijn als gevolg van het hormoon aromatiserende (omzetting in oestrogeen) en oestrogeen verhoogt in het lichaam deze effecten aanwezig zijn. Voor de meeste Gynaecomastie kan worden vermeden, maar voor heel weinigen zullen hun gevoeligheid zo groot dat niets minder dan het hebben van hun klieren verwijderd uit hun borstspieren hen zal redden. In de meeste gevallen zal een goede aromataseremmer Gyno voorkomen aangezien het algemeen bekend is met Arimidex en Letrozole wordt onze beste keuzes.

Als het gaat om het vasthouden van water, hetzelfde oestrogene effect is verantwoordelijk en toch weer een aromataseremmer grotendeels te verminderen en vaak bloat te voorkomen dat geen ernstige mate. We moeten er rekening mee, want het is een veel voorkomend misverstand; veel mensen die te vullen met Dbol doen dus als bulk en wanneer ze zwellen ze onmiddellijk wijzen op dit hormoon als de boosdoener. Absoluut, kan het heel goed een rol spelen, maar negen van de tien keer de primaire boosdoener is de individuele eten van te veel, in het bijzonder in de manier van koolhydraten. Ja, Dianabol bijwerkingen kunnen zijn het vasthouden van water maar een dergelijke bijwerking is zo eenvoudig te bedienen dat als het een probleem wordt voor jou dan moet je andere aspecten van uw plan te onderzoeken.

Twee andere primaire Dianabol bijwerkingen zijn onder meer hoge bloeddruk en inefficiënte cholesterolgehalte. Voor degenen die al een hoge bloeddruk is dit een steroïde moet u vermijden en als youre aanleg voor een hoge bloeddruk aandoening waarvoor u wordt geadviseerd om alternatieve steroïden te zoeken zonder twijfel. Degenen die een gezonde bloeddruk en wie niet de dosis niet overdrijven over het algemeen wel goed; in feite is het niet ongewoon om een atleet supplement met 30 mg-50 mg Dbol zien per dag en nooit te zien zijn bloeddruk omhoog gaan.

Hetzelfde kan worden gezegd van cholesterol; uw huidige toestand en de aanleg zal een grote rol spelen. Verder, als je gezond bent en het gebruik van verantwoorde youll meer dan waarschijnlijk wel goed. Echter, het is altijd het beste om het zekere voor het onzekere en als zodanig is het aanbevolen u ervoor zorgen dat uw dieet is rijk aan gezonde vetten, in het bijzonder die van een Omega vetzuren natuur. Dergelijke vetten is bewezen dat de totale cholesterolgehalte sterk verbeteren en vele Dbol gebruikers die hebben behandeld Dianabol bijwerkingen van een cholesterol aard zien vaak hun niveau te verbeteren wanneer omega’s worden toegevoegd. Laten we niet vergeten Omega vetzuren zijn gewoon goed voor u om te beginnen en te spelen vele belangrijke rollen in de spier spel en in onze algemene algehele gezondheid.

Steroïde-profiel in Nederland

Het is algemeen bekend dat veel bodybuilders uit de jaren ’70, die vaak wordt aangeduid als The Golden Age gebruikt Dianabol steroïden regelmatig en ze maakte geen beenderen over het; Immers, op het moment dat het is niet alsof ze het breken van de wet.

X