Metilver

Metilver

120.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

100 tabs (25mg/tabblad)

Stof

Methyltestosterone

Koop Metilver online in Nederland

Metilver wordt veel gebruikt in de klinische geneeskunde. Chemisch, vertegenwoordigt een derivaat van een natuurlijk hormoon testosteron, Methyltestosteron, dat een stabiel product. Hoofdzakelijk wordt voorgeschreven om een aantal aandoeningen veroorzaakt door een gebrek of afwezigheid van endogene testosteron behandelen. Dit hormoon is bekend verantwoordelijk te zijn voor een verscheidenheid van psychologische en fysieke aspecten in het menselijk lichaam, in het bijzonder bij mannen zijn. Gedurende afgelopen jaren, dit middel tevens op grote schaal gebruikt als een oplossing zijn behandeling van borstkanker bij vrouwen.

Metilver te koop in Nederland

Metilver is zeer populair onder bodybuilders. De sporters nemen om hun lichaam te versterken en de psyche intenser. Wilt u deze drug te nemen in je cyclus, kunt u een aankoop in onze online-winkel op steromarket.com maken. Sommige sporters hebben gemeld dat Metilver onverwachte energie uitbarstingen met hoge agressie kunnen veroorzaken. Dit is de reden waarom Methyltestosterone meestal wordt aanbevolen om te worden genomen door ervaren worstelaars en gewichtheffers. Er zijn tal van beoordelingen van verschillende atleten die er zijn waarin staat dat Metilver was echt in staat om hun vaardigheden naar een hoger niveau.

De dosering van Vermodje Metilver 100 tabs
Sporters worden voorgeschreven om Metilver tabletten oraal te nemen. Sommigen van hen willen drug verpletteren en zet het onder hun tong. Het feit dat deze werkwijze een veel snellere werking. Als het product op deze manier wordt genomen, kan worden gevonden in het bloed van een sporter is al binnen een paar minuten. Dit betekent echter geen onmiddellijke effecten gebleken. U kunt meer informatie over deze effectieve product te lezen en een aankoop door een bezoek aan onze online-winkel op steromarket.com.

Bestel Metilver online in Nederland

Metilver kan niet worden genoemd als een zeer krachtig geneesmiddel, zodat bodybuilders vaak de voorkeur te combineren met groeihormoon of thyroxine. Methyltestosteron is een voorkeur product van vele sporters. Dit komt omdat de stof kan zowel verhogen agressie en prestaties van een sporter verbeteren gedurende een korte tijdsperiode.

Bijwerkingen van Vermodje Metilver 100 tabs
Helaas kan Methyltestosteron omzetten in oestrogeen in het menselijk lichaam. Daarom kan zoals bekend ongewenste effecten waterretentie en gynecomastie bieden. Om deze negatieve effecten te voorkomen, sommige sporters toe te voegen of Tamoxifen Anastrozol hun cyclus. Ze nemen Methyltestosterone gedurende meerdere weken en combineer het dan met anastrozol.

In het algemeen bodybuilders melden vrijwel geen bijwerkingen tijdens een cursus van het nemen van dit medicijn bij lage doseringen. Echter, sommige negatieve reacties weergegeven als Methyltestosterone wordt gebruikt voor een lange tijd. Bijwerkingen zijn reversibel hoewel en verdwijnt na het annuleren van het geneesmiddel, met uitzondering van vrouwelijke virilization, wat niet altijd omkeerbaar.

Steroïde-profiel in Nederland

Metilver kunnen typische bijwerkingen, die kenmerkend zijn voor elke vorm van anabole steroïden zijn ontstaan. Soms sporters zoals ongewenste effecten te voelen:

zwelling;
gynaecomastie;
acne, vette huid;
misselijkheid, braken;
problemen libido;
buikkrampen, diarree;
depressie, slapeloosheid;
haaruitval;
hoofdpijn.

X