Naposim 10

Naposim 10

29.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 mg (100 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Naposim 10 (Methandienone) is een oraal toepasselijke steroïden met een groot effect op proteïne metabolisme. Methandienone is een afgeleide van testosteron en heeft een zeer sterke anabole en androgene eigenschappen. Het heeft een groot effect op het metabolisme van eiwitten en bevordert de eiwitsynthese. Dit effect uit zich in door een positieve stikstofbalans, ondersteunt de opbouw van eiwitten en dus skeletspiermassa. Naposim (Methandienone) induceert ook een verbeterd gevoel van welzijn.

Kenmerken van de drug in Nederland

Naposim 10 (Methandienone) is een van de meest effectieve massa gebouw steroïden die ooit is gemaakt. Het was, in feite, speciaal voor sporters om te gebruiken om de prestaties te verbeteren (hoewel het werd beweerd dat therapeutisch vermogen hebben). Het biedt u een zeer indrukwekkende gewicht en sterkte winsten voor de meeste gebruikers. Het ervaren van een 3-4lb gewichtstoename per week is niet ongehoord, vooral bij beginners. Er zij op gewezen dat veel als dit water gewicht, en met hogere doseringen gynaecomastie, hoge bloeddruk en acne kunnen optreden. Naposim (Methandienone) wanneer genomen wordt oraal actieve zeer snel, maar blijft alleen actief gedurende minder dan een halve dag. Vaak, om deze reden, doseringen werden verspreid door de dag.

Het is bekend dat 10 mg van de Naposim (Methandienone) was voldoende voor volledige androgeenvervangingstherapie in een mens, en deze dosis verhoogde androgeen anabole activiteit ongeveer 5 keer in normaal en gaven een vermindering van cortisol activiteit tussen 50-70%. Ondanks dit, veel atleten nemen 50-100mgs dagelijks. Het lijkt erop dat meer dan 50mgs / dag, is er een punt van de afnemende return.

 

Bijwerkingen in Nederland

Echter, niet alle effecten van Naposim (Methandienone) zijn positief. Een van de meest bekende bijwerkingen van Naposim (Methandienone) overmatig is op de lever. Echter, deze effecten van korte duur en de lever waarden weer normaal. Enkele van de andere effecten zijn oestrogene effecten, het risico waarvoor wordt geminimaliseerd als Naposim (Methandienone) gebruik wordt stapelen met een anti-oestrogeen. Deze bijwerkingen kunnen zijn gynaecomastie, zout en het vasthouden van water, hoge bloeddruk, vette huid, gezichtsbeharing en acne (hoewel niet zeer ernstig). Als gevolg van het milde androgene bestanddeel van Naposim (Methandienone), kunnen hoge doses ook leiden tot een aantal haren vallen in de mannelijke patroon. Het kan ook leiden tot veranderingen in dispositie, zoals meer agressie en prikkelbaarheid of in sommige gevallen het tegenovergestelde van het, waardoor het individu in een depressie om te gaan.

Echter, de meeste effecten worden gedacht aan niet-androgeenreceptor gemedieerde omdat Naposim 10 (Methandienone) is een zeer zwakke Androgen Receptor bindmiddel. Dit bewijst ook de lage aromatase activiteit van Naposim (Methandienone). Naposim (Methandienone) ’s gebruikers geen zorgen te maken over plotselinge afname in hun natuurlijke productie van testosteron, omdat de bijwerkingen niet worden beschouwd als androgene receptor afhankelijk is.

Naposim 10 (Methandienone) aromatises gemakkelijk, zodat het niet een erg goede steroïde bij het werken voor een wedstrijd, maar voor diegenen die willen verwerven ruwe grootte, het is een ster tussen orale steroïden. Naposim (Methandienone) heeft een halfwaardetijd van slechts 3,2-4,5 uur. Wat betekent dat je dianobol twee keer per dag zou moeten nemen om een rijke inhoud in de bloedstroom te genieten.

X