Naposim 5

Naposim 5

18.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

5 mg (100 pillen)

Stof

Methandienone orale (Dianabol)

Koop Naposim 5 online in Nederland

Vermodje Naposim 5 is een van de meest populaire steroïden voor alle tijden, en zonder twijfel de meest populaire orale steroïden.

Vermodje Naposim is een oraal toepasselijke anabole steroïde die eiwitsynthese in een menselijk lichaam bevordert. Het heeft zeer soortgelijke structuur als testosteron. Naposim 5 (methandienone) heeft een zeer sterke anabole en androgene eigenschappen. Het verhogen van een positieve stikstofbalans, de ondersteuning van de opbouw van eiwitten en veel spiermassa en kracht zijn effecten van het gebruik op Naposim.

Steroïde-profiel in Nederland

Vermodje Naposim (methandienone) te vergelijken met andere sterke anabole steroïden zoals Testosteone enanthaat en Anadrol. Met doses van 2-3 tabletten per dag (20-30 mg) bodybuilders dramatisch spiermassa. Dit product is een geweldige keuze voor bulk periode. Meestal een 4-5 pond gewichtstoename per week is absoluut normaal vooral in de beginners. Kan mengen met de milde anabole zoals Decaver en kan rekenen op een uitzonderlijke spiermassa en kracht winsten, met bijwerkingen niet veel slechter dan men alleen zou verwachten van Naposim. Ook kan worden mengen met Testobover E of Testover P. Winst zou geweldig zijn, maar heeft bijwerkingen die kunnen worden voorkomen met het gebruik van anti-oestrogenen, zoals Proviron, Tamoxifen of Letromina.

 

Naposim Alleen Cycles:
Naposim alleen cycli in het algemeen fronste op. De motivatie hiervoor is omdat het een groot totaal van Naposim noodzakelijk zou maken tot een toename vergelijkbaar zijn met die die kunnen worden gemaakt van een testosteron alleen cyclus op te wekken. Omdat Naposim heeft een kwaliteit van HEPA-toxiciteit, zijn zulke grote hoeveelheden niet worden aangevoerd.

Naposim 5 te koop in Nederland

Vermodje Naposim 5 (methandienone) heeft een korte halfwaardetijd van ongeveer 3-5 uur. Dit betekent dat een enkele dagelijkse dosering variërende bloedspiegels die niet aanbevolen produceert. De beste manier om deze steroïde nemen is de dagelijkse dosering te verdelen op verschillende tijdstippen en deze stabiel niveau te houden.

Gebruikelijke dosering Naposim is 20-30 mg per dag gedurende 6-8 weken, maar sommige atleten gebruiken 50-100 mg die hoge dosis en bijwerkingen hebben.

X