Oxa-Max

Oxa-Max

77.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 mg (100 pillen)

Stof

Oxandrolon (Anavar)

Koop Oxa-Max online in Nederland

Oxa-Max is bedoeld voor orale toediening en wordt geproduceerd als 10 mg tab. Elke tablet van Oxa Max bevat 10 mg Oxandrolone hormoon, en kan gebruikt worden zowel bij mannen en vrouwen. Oxa Max is niet erg giftig, niet erg androgene, anabole mild en vrij milde HPTA op het lichaam (hypothalamus-hypofyse-testikels-as). Oxandrolon is vrij mild op de lever, het is waarschijnlijk de mildste orale steroïden die vandaag beschikbaar zijn. Doseringen van maximaal 80mgs / day zijn gemakkelijk getolereerd door de meeste mannen en de meeste bijwerkingen vaak met andere steroïden zijn niet gemeen met GP Oxan. Om deze reden is het vaak de steroïden van de keuze voor een groot aantal top level vrouwelijke bodybuilders en andere atleten.

Het bestaat uit Oxandrolon die een reputatie van dihydrotestosteron en de daadwerkelijke voordelen heeft. Het is een goede keuze voor zowel vrouwen als man bodybuilders vanwege de relatief lage androgene gebaseerd bijwerkingen. Speciaal voor vrouwen bodybuilders Oxandrolon wordt beschouwd als de beste steroïde dankzij zijn virilazation-friendy effecten.

Oxandrolon wordt snel geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal, met een maximale plasmaconcentratie tussen 30 en 90 minuten en een plasma halfwaardetijd van ongeveer 9 uur. Oxandrolone is oraal toegediend bij de behandeling van de constitutionele vertraagde groei en de puberteit bij jongens. Kuren zijn kort (ongeveer 3-4 maanden) vanwege het risico van epifyse sluiting. Oxandrolone is voorgeschreven aan vrouwen na de menopauze bij de behandeling van osteoporose. Oxandrolon is ook onderzocht voor de behandeling van het syndroom van Turner bij meisjes. Zoals is oxandrolon C17-alfa-gealkyleerd is de kans op leverbeschadiging.

Steroïde-profiel in Nederland

Oxandrolone heeft een relatief lage androgene effecten, met weinig aromatisering bij mannen. Het heeft een reputatie voor het verbeteren van kracht, maar niet groot. Het is populair bij vrouwen vanwege de lage incidentie van bijwerkingen door virilisatie, maar sommige gevallen gezichtshaar groei en verdieping van de stem gerapporteerd voor bij doseringen. Gastro-intestinale irritatie, waaronder pijn en diarree, worden gemelde bijwerkingen in zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers.

Oxa-Max te koop in Nederland

Zoals hierboven is vermeld, Oxandrolone is effectiever op de vrouwelijke bodybuilders dan mannen. Het is niet gebruikelijk om te gebruiken voor het verbeteren van de massa van de spieren. Het is juist om het te gebruiken voor het snijden van cycli onder mannelijke bodybuilders. Anderzijds is veel effectiever voor vrouwen.

X