Oxanabol

Oxanabol

84.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Oxandrolon (Anavar)

Koop Oxanabol online in Nederland

Anavar was de oude Amerikaanse merknaam voor de mondelinge steroïde oxandrolone, eerst geproduceerd in 1964 door de fabrikant van het geneesmiddel Searle. Het werd ontworpen als een uiterst mild anabool, die zelfs kan veilig worden gebruikt als groeibevorderaar bij kinderen. Een direct denkt aan de standaard zorg, “steroïden zal de groei stunt”. Maar het is eigenlijk het teveel aan oestrogeen geproduceerd door de meeste steroïden, dat is de boosdoener, net zoals het is de reden waarom vrouwen stoppen sneller groeien en hebben een kortere gemiddelde postuur dan mannen. Oxandrolone zal niet aromatiseert, en daarom is de anabole werking van de verbinding daadwerkelijk kan bevorderen lineaire groei. Vrouwen meestal tolereren deze drug ook bij lage doses, en op een bepaald moment was voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose.

Oxanabol te koop in Nederland

Maar de omringende atmosfeer steroïden begon snel in de jaren 1980 en recepten voor oxandrolone begon te dalen. Achterblijvende omzet waarschijnlijk geleid Searle om de productie stop te zetten in 1989, en het uit het Amerikaanse apotheken verdwenen was tot voor kort. Oxandrolon tabletten zijn weer beschikbaar in de Verenigde Staten door BTG, waarop de nieuwe merknaam Oxandrin. BTG gekocht op het middel van Searle en het is nu ontworpen om het nieuwe doel van de behandeling van HIV / AIDS gerelateerde wasting syndrome. Veel verwelkomde deze aankondiging, als Anavar een zeer gunstige reputatie onder de atleten de loop der jaren had opgedaan.

Anavar is een mild anabool met weinig androgene activiteit. De verminderde androgene activiteit veel te wijten 4vith het feit dat het een derivaat van dihydrotestosteron. Hoewel je zou kunnen denken dat op het eerste gezicht dit het een meer androgene steroïden zou maken, is het in feite creëert een steroïde die minder androgene, want het is al “5-alpha gereduceerd”. Met andere woorden, het mist de capaciteit om te interageren met de reductase enzym 5-alpha en converteren naar een meer potente “dihydro ° vormen.

Bestel Oxanabol online in Nederland

Het is gewoon kwestie van wanneer een steroïde kan worden gepotentieerd in het lichaam, en oxandrolon we niet dezelfde potentiaal als testosteron, wat veel hoger is actief in androgeen reagerende weefsels vergeleken spierweefsel als gevolg van de conversie naar DHT. het wezen oxandrolon een gebalanceerde niveau van vermogen in zowel de spier en androgene doelweefsels zoals de hoofdhuid , huid en prostaat. Dit is een soortgelijke situatie als opgemerkt met Primobolan en Winstrol, die ook nog zijn afgeleid van dihydrotestosteron niet bekend zeer androgene stoffen.

Deze steroïde is bekend als een goed middel voor de bevordering van de sterkte en dualiteit spiermassa winsten, hoewel de milde karakter van deze verbinding maakt het minder dan ideaal voor bulk doeleinden. Onder bodybuilders is het meest gebruikt tijdens het snijden fasen van de opleiding bij het vasthouden van water is een punt van zorg. De standaard dosering voor mensen in het bereik van 15-25mg (6-10 tabletten) per dag, een niveau dat moet merkbare resultaten. Het kan verder worden gecombineerd met anabolen zoals Winstrol Primobolan® en een harder wekken. meer bepaald kijken zonder vasthouden van water toegevoegd. Dergelijke combinaties zijn zeer populair en kan drastisch verbeteren van de show lichaamsbouw. Men kan ook sterke niet-aromatiserende androgenen toe te voegen, zoals Halotestin®, Proviron of trenbolon. In dit geval de androgeen helpt echt verharden van de spieren, terwijl op hetzelfde moment maken de voorwaarden gunstiger voor vet te verminderen. Sommige atleten ervoor kiest om oxandrolone nemen in bulk stacks. maar meestal met standaard bulk drugs zoals testosteron of Dianabol.

Steroïde-profiel in Nederland

Het gebruikelijke doel in dit geval is een extra voordeel van sterkte, evenals meer kwaliteit kijken naar de androgeen bulk. Vrouwen die vrezen dat de masculinizing effecten van vele steroïden zou heel comfortabel gebruik van deze drug, omdat dit is zeer zelden gezien met lage doses. Hier een dagelijkse dosering van 5 mg moet een aanzienlijke groei ontlokken zonder merkbare androgene bijwerkingen van andere geneesmiddelen. Eager vrouwen kunnen wensen om naast milde anabolen zoals Winstrol, Primobolan® of Durabolin ®. In combinatie met dergelijke anabolics, moet de gebruiker sneller, meer uitgesproken spieropbouwende effecten zien, maar kan ook de kans op androgene opbouw verhogen.

Studies met behulp van lage doseringen van deze verbinding nota minimale interferentie met natuurlijke testosteron productie. Eveneens wanneer het alleen wordt gebruikt in kleine hoeveelheden is er meestal geen behoefte aan bijkomende drugs zoals Clomid / Nolvadex® of NCG. Dit heeft veel te maken met het feit dat het niet converteren naar oestrogeen, waarvan we weten heeft een zeer grote invloed op endogene hormoon productie. Zonder oestrogeen te triggeren negatieve feedback, lijken we een hogere drempel op voor te inhibitie wordt opgemerkt. Maar bij hogere doseringen uiteraard een onderdrukking van natuurlijke testosteronniveaus gebieden voorkomen met dit geneesmiddel als bij elk anabole / androgene steroïden.

X