Oxaver

Oxaver (Oxandrolone)

61.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 mg (50 pillen)

Stof

Oxandrolon (Anavar)

Koop Oxaver (Oxandrolone) online in Nederland

Vermodje Oxaver (Oxandrolon) is een uiterst mild anabool, die veilig kan worden gebruikt. Oxaver zal niet aromatiseert, en daarom is de anabole werking van de verbinding daadwerkelijk kan bevorderen lineaire groei. Het is een mild anabool met weinig androgene activiteit. De massa die wordt verkregen door Oxaver (Oxandrolon) zal een betere kwaliteit en winsten die waarschijnlijk na het steroïde wordt niet langer gebruikt worden gehouden. Gebruikers merken vaak een zeer goede stijging in kracht.

Vermodje Oxaver (Oxandrolon) is bekend als een goed middel voor de bevordering van de sterkte en de kwaliteit spiermassa winsten, hoewel de milde karakter van deze verbinding maakt het minder dan ideaal voor bulk doeleinden. Onder bodybuilders is het meest gebruikt tijdens het snijden fasen van de opleiding bij het vasthouden van water is een punt van zorg.

Oxaver (Oxandrolone) te koop in Nederland

Studies met behulp van lage doseringen van deze verbinding nota minimale interferentie met natuurlijke testosteron productie. Eveneens wanneer het alleen wordt gebruikt in kleine hoeveelheden is er meestal geen behoefte aan bijkomende drugs zoals Clomiphene of HCG. Dit heeft veel te maken met het feit dat het niet converteren naar oestrogeen, waarvan we weten heeft een zeer grote invloed op endogene hormoon productie.

Vermodje Oxaver (Oxandrolon) gebruikelijke dosering in het traject van 30-40mg (3-4 tabletten) per dag, een niveau dat goede resultaten moeten opleveren. Het kan verder worden gecombineerd met anabolen zoals Primobolan en Stanover een hardere, meer bepaald kijken zonder vasthouden van water toegevoegd te lokken. Dergelijke combinaties zijn zeer populair en kan drastisch verbeteren van de show lichaamsbouw. Men kan ook een sterke non-aromatiserende androgeen toe te voegen, zoals Trenaver.

Steroïde-profiel in Nederland

In dit geval de androgeen helpt echt verharden van de spieren, terwijl op hetzelfde moment maken de voorwaarden gunstiger voor vet te verminderen. Sommige atleten ervoor kiest om Oxaver nemen in bulk stacks, maar meestal met standaard bulk drugs zoals Testover P. De gebruikelijke doel in dit geval is een extra winst van kracht, evenals meer kwaliteit kijken naar de androgene bulk.

X