Oxyndrolone

Oxydrolone

73.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

50 mg (50 pillen)

Stof

Oxymetholone (Anadrol)

Koop Oxydrolone online in Nederland

Oxyndrolone heeft een reputatie van dihydrotestosteron en de daadwerkelijke voordelen. Het is een goede keuze voor zowel vrouwen als man bodybuilders vanwege de relatief lage androgene gebaseerd bijwerkingen. Speciaal voor vrouwen bodybuilders Oxandrolon wordt beschouwd als de beste steroïde dankzij zijn virilazation-friendy effecten.

Bestel Oxydrolone online in Nederland

Oxyndrolon wordt snel geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal, met een maximale plasmaconcentratie tussen 30 en 90 minuten en een plasma halfwaardetijd van ongeveer 9 uur. Oxandrolone is oraal toegediend bij de behandeling van de constitutionele vertraagde groei en de puberteit bij jongens. Kuren zijn kort (ongeveer 3-4 maanden) vanwege het risico van epifyse sluiting. Oxandrolone is voorgeschreven aan vrouwen na de menopauze bij de behandeling van osteoporose. Oxandrolon is ook onderzocht voor de behandeling van het syndroom van Turner bij meisjes. Zoals is oxandrolon C17-alfa-gealkyleerd is de kans op leverbeschadiging.

Oxydrolone te koop in Nederland

Oxyndrolone heeft een relatief lage androgene effecten, met weinig aromatisering bij mannen. Het heeft een reputatie voor het verbeteren van kracht, maar niet groot. Het is populair bij vrouwen vanwege de lage incidentie van bijwerkingen door virilisatie, maar sommige gevallen gezichtshaar groei en verdieping van de stem gerapporteerd voor bij doseringen. Gastro-intestinale irritatie, waaronder pijn en diarree, worden gemelde bijwerkingen in zowel mannelijke als vrouwelijke gebruikers.

Zoals hierboven is vermeld, Oxandrolone is effectiever op de vrouwelijke bodybuilders dan mannen. Het is niet gebruikelijk om te gebruiken voor het verbeteren van de massa van de spieren. Het is juist om het te gebruiken voor het snijden van cycli onder mannelijke bodybuilders. Anderzijds is veel effectiever voor vrouwen.

X