Primo Tabs

Primo Tabs

137.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

25mg (50 pillen)

Stof

Methenolone acetaat (Primobolan)

Koop Primo Tabs online in Nederland

Primo Tabs door Alpha-Pharma is een orale steroïde, de werkzame stof is Methenolone acetaat.

Primo Tabs (methenolone acetaat) is zeer vergelijkbaar in werking met de injecteerbare Primobolan Depot (methenolone enanthaat), maar uiteraard hier Methenolone acetaat is bedoeld voor orale toediening.

Methenolone acetaat ongeacht de ester een zeer milde anabole steroïden. De androgene activiteit van Methenolone acetaat aanzienlijk laag, evenals de stimulerende eigenschappen. Gebruiker moet niet verwachten dat grote winst in spiermassa met deze drug te bereiken. In plaats daarvan wordt Methenolone acetaat gebruikt wanneer de atleet een specifieke behoefte aan een mild anabool middel, met name bij het snijden fasen van de opleiding. Het is ook Methenolone acetaat keuze als bijwerkingen een zorg.

Het geneesmiddel is verpakt in voeding zakjes om de scheepvaart proces gemakkelijker te maken. Het bevat Methenolone acetaat die wordt geïntroduceerd op de markt in de naam van Primobolan in 1960. De injectie vorm van het Methenolone acetaat is niet meer leverbaar, maar de vorm van tabletten is nog steeds in gebruik.

Primo Tabs te koop in Nederland

Het belangrijkste voordeel van Methenolone Acetaat is dat het helemaal niet aromatiseert. Dit kenmerk van de steroïde biedt u niet alleen met de preventie van oestrogeen op basis van problemen, maar het voorkomen van het vasthouden van water; Echter, het gebruik ervan over-dosis kan het oestrogeen niveau van je lichaam te bewerkstelligen. haargroei en acne worden genoemd als de meest geconfronteerd bijwerkingen van Methenolone acetaat. Opgemerkt wordt, heeft Methenolone Acetaat niet op de bloeddruk. Dat maakt het mogelijk om te gebruiken voor die natuurlijke bloeddruk problemen heeft.

Bestel Primo Tabs online in Nederland

Het wordt algemeen beschouwd als een van de meest veilige zijn. Spiergroei worden gerapporteerd langzaam ontwikkelen, maar van goede kwaliteit te zijn. Primobolan is populair bij concurrerende body-builders als een pre-contest drug, omdat het gelooft dat het veroorzaakt weinig waterberging, en met vrouwen als gevolg van de relatief lage androgene eigenschappen.

In het algemeen wordt Methenolone acetaat gebruikt in combinatie met andere steroïden zoals Wistrol of Sustanon; in feite zijn de beste resultaten verkregen wanneer het wordt gecombineerd samen Winstrol vanwege de langwerkende effecten van Methenolone acetaat en geen effect op het niveau van oestrogeen van het lichaam.

X